Visualisaatioita

Visualisaatiot ovat mp3-muodossa. Voit kuunnella niitä niin usein, kuin haluat.

Oman enkelin tapaaminen

Oma enkelimme on lähin auttajamme ja seurassamme elämä toisensa jälkeen. Hänen energiansa on niin tuttua, että joskus sitä voi olla hankala erottaa omasta energiasta. Tässä visualisaatiossa luot läheisempää yhteyttä omaan enkeliisi. Voit tehdä sen aina kun siltä tuntuu, ja mitä useammin teet, sitä vahvempi yhteytenne on.

Visualisaatio: Oman enkelin tapaaminen (n. 10 min)

12 chakran tasapainotus ja aktivointi toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla

Meillä on jo jokaisella käytössä kaksitoista chakraa. Kun chakrat toimivat parhaimmalla mahdollisella tavalla, se vaikuttaa elämäämme tuoden terveyttä, iloa, runsautta, rakkautta ja korkeampaa värähtelyä. Chakratyöskentely on yksi parhaimpia tapoja luoda itselleen parempaa elämää.

Visualisaatio: 12 chakran tasapainotus ja aktivointi arkkienkeleiden kanssa (n. 9 min)

Kultainen Atlantis

Kultainen Atlantis oli aika, jolloin energia oli korkeinta, mitä planeetalla on tähän asti ollut. Sen lahjat ja energia ovat palaamassa meille hyvää vauhtia. Tällä kertaa menemme vain vielä pidemmälle, ja tällä kertaa muutoksesta tulee pysyvä.

Kultaisella Atlantiksella käynti visualisaatiossa tai unissaan parantaa haavoja ja pelkoja, joita Atlantiksen energian madaltuessa ja Atlantiksen tuhoutuessa monet meistä saivat. On aika jättää muu, ja muistaa ja omaksua vain kultaisin, ihanin, korkein aika, Kultainen Atlantis. Visualisaatio kestää n. 15 minuuttia, ja vie sinut tapaamaan Atlantiksen enkeleitä ja ankkuroimaan Kultaisen Atlantiksen energiat itsellesi.

Visualisaatio: Käynti Kultaisella Atlantiksella (n.15min)

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782