Pyhää geometriaa ja väritystehtäviä

Värit tuovat meille energiaa, jota aina kulloihin tarvitsemme, iloa, rauhoittumista, väriin liittyvän arkkienkelin energiaa tai muuta. Valitse näihin väritettäviin kuviin ne värit, jotka kutsuvat sinua. Värittäminen ja piirtely avaavat oikeaa aivopuoliskoa, vahvistaen luovuutta, intuitiota ja aukaisen enkelien energialle.

Mandalat

Mandala on ympyrän tai nelilön muotoinen kuvio, joka voi olla pyhää geometriaa, kuvata universumia ja sen käsitteitä, tai olla vain hiljentymisen apuväline. Piirtäminen ja värittäminen avaavat oikeaa aivopuoliskoamme, jolloin saamme paremman yhteyden enkeleihin, oppaisiin ja omaan sisäiseen viisauteemme.

Halutessasi voit käyttää mandalaa hiljentymiseen tai neuvon kysymiseen. Mieti selkeä kysymys ja kutsu enkeleitä, mestareita tai yksisarvisia. Ala sitten värittää mandalaa, ja pidä kysymys kevyesti mielessäsi. Keskity siihen, mitä teet, älä mieti ongelmia tai ratkaisuja, vain leiki väreillä ja muodoilla. Vastaus tulee joko samalla kun työskentelet mandalan kanssa tai se tupsahtaa mieleen myöhemmin.

Tulostettavia mandaloita: Mandala - - Mandala - - Mandala - - Elämänkukka

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782