Diana Cooper Foundation

Diana Cooper on maailmanlaajuisesti tunnettu monista kirjoistaan ja työstään enkeleiden, yksisarvisten ja ylösnousseiden mestarien kanssa. Monet hänen kirjoistaan on myös suomennettu. Diana Cooper Foundation (aiemmin Diana Cooper School) on hänen perustamansa koulu. Sen tarkoituksena on levittää valoa ja kohottaa energioita, ja nyt, kun siirtyminen uuteen kultaiseen aikaan on alkanut, koulun työ on tärkeämpää kuin koskaan.

Suomessa on joitakin kymmeniä Diana Cooper Schoolin/Foundationin opettajia, yksi masteropettaja ja yksi maailman kuudesta principal teacherista. Lisää masteropettajia on tulossa. Maailmanlaajuisesti meitä opettajia on joka mantereella, yli 1000, masteropettajia 38 ja principal teacher -opettajia eli yliopettajia 6.

Lisää asiaa, mm. ihana video, jossa Diana kertoo koulusta ja jossa näet monia opettajia, on osoitteessa www.dianacooperfoundation.com. Video on kohdassa About us.

Opettajaksi suomen kielellä

Diana Cooper Foundationissa masteropettajat ovat niitä, jotka kouluttavat opettajiksi aikovia. Opettajat taas sitten puolestaan pitävät kursseja oman valintansa mukaan, esimerkiksi enkeli-iltoja tai -päiviä. Olen Suomen ja myös Pohjoismaiden ensimmäinen masteropettaja ja yksi kuudesta principal teacherista, jotka johtavat koulua. Voin kouluttaa opettajia kaikissa Diana Cooper Foundationin opettajakoulutusohjelmissa sekä opettaa tulevia masteropettajia.

 

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782