Kokemuksia Diana Cooper Foundationissa

Diana Cooper Schoolin ja nykyisin Foundationin opettajakoulutuksia on nyt pidetty Suomessa joitakin vuosia. Oma kokemukseni toistuu kaikilla koulutuksen käyneillä: materiaali on loistava, kattava ja käytännöllinen, koulutuksessa saa ohjausta, käytännön harjoittelua ja muuta tukea, mutta saat olla oma itsesi, loistaa ihana omana valonaan ja itsenään niin paljon kuin haluaa.

Meitä opettajia on nyt Suomessa kymmeniä ja useimmat ovat käyneet useita opettajakoulutusohjelmia. Kun tajuaa, miten paljon koulutuksesta saa, alkaa haluta yhä lisää, mutta jo yksikin Diana Cooper Foundationin opettajakoulutus on kuitenkin valtava harppaus energioissa, ja sitoumus, jonka myös enkelimme ja oppaamme taatusti huomaavat. Jokainen voi tehdä juuri niin kuin itse haluaa, käydä niin monta opettajakoulutusta kuin haluaa tai vain yhden, alkaa pitää kursseja tai olla pitämättä, käyttää oppimaansa juuri sillä tavalla kuin kokee oikeaksi. Kukaan ei pakota mihinkään, vaan jokainen voi kulkea omaa tietään.

Diana Cooper Foundationin tekee minun ja muiden opettajien mielestä niin loistavaksi se, että saamme todella vahvan ammatillisen pohjan. Jo pelkästään kurssimateriaaleilla voi pitää loistavia kursseja, ja kun vielä lisää oman osaamisensa ja enkelien avun, tulokset ovat hienoja. Kurssilla saatava opastus käytännöstä on todella hyvä.

Hakemisesta

Hakulomake tuntui itse ensimmäistä kertaa koulutukseen hakeutuessa tosi hassulta, mutta nyt opettajan näkökulmasta ymmärrän sen paremmin. Kysymysten kautta koulu voi kartoittaa kurssilaisten pohjatietoja ja taustaa ja rakentaa paremman koulutuksen. Työskentelemme korkeiden energioiden kanssa monta päivää peräkkäin, ja jokaisen tasapaino ja maadoitus on tärkeää, sen vuoksi näihin koulutuksiin haetaan, ei ilmoittauduta. Myös osa ehdoista on hassuja suomalaisesta, mutta hakulomakkeet ovat samat eri puolilla maailmaa.

Jotkut ovat ihmetelleet voiko kurssilla epäonnistua tai joutua keskeyttämään sen, voiko kaikki aika, raha ja vaiva mennä hukkaan. Tämä on enemmän muun maailman näkökulmasta. Suomessa ei kukaan tule näille kurseille päihtyneenä tai vain piipahda, jos on sitoutunut koko ajaksi. Jos tulet kurssille sitoutuneena tekemään tehtävät, olemaan paikalla jos ei ole ylivoimaista estettä ja huolehtimaan omasta energiatasapainostasi ja maadoittumisestasi (open avulla), ei ole mitään huolta.

Ihmisillä on hyvin erilaisia taustoja, eikä näille kursseille ole mitään sen kummempaa vaatimusta. Oma halu ja toive olla valona maailmassa on tärkein. Ihan aloittelijalle nämä kurssit eivät kuitenkaan sovi. Jonkin verran pitää olla tietoa aiheesta, johon haluaa koulutukseen. Oma tausta vaikuttaa tietysti siihen, miten alat soveltaa oppimaasi ja saamaasi, jokaisella meistä kun on oma polkumme. Enkeliopettajan tai muu Diana Cooper Foundationin koulutus on kuitenkin sellainen sitoumus, joka myös henkisellä tasolla huomataan.

Panostus

Diana Cooper Foundation määrää koulutuksien hinnat kaikkialla maailmassa. Hintaa ei vain vaihdeta punnista kunkin maan valuutaksi valuuttakurssien mukaan, vaan siihen vaikuttavat myös maan hintataso ja talouden tila. Myös se vaikuttaa, että Diana Cooper ja koulu opettajineen tietävät, että viidennessä ulottuvuudessa elämme kaikki runsaudessa, ja niukkuus ja köyhyystietoisuus ovat alempaa värähtelyä.

Oma kokemukseni, ja monien muiden, on, että kun päätät osallistua koulutukseen tai lähteä matkalle tms, ja joko maksat varausmaksun tai päätät missä vaiheessa maksat sen, rahoitus järjestyy ja kaikki muutkin asiat tulevat hoidettua. Jos sen sijaan mietit ja ahdistut ja pelkäät, luot vain lisää puutetta eikä asia onnistu. En todellakaan yllytä ketään pistämään viimeisiä ruokarahojaan minkään sortin koulutukseen. Mutta mitä tahansa haluatkin, tee päätös, pyydä enkeleiltä apua ja luota, että niin tapahtuu, ja saat huomata miten kaikki järjestyy. Olen kuullut aivan loistavia tarinoit miten ihmiset ovat saaneet rahat koulutusta varten. Tärkeintä on tehdä päätös ja jättää huolet enkeleille.

Kurssien antia

Kurssilla saat valtavan paljon apua käytännön asioihin, mm. äänenkäyttöön ja kurssien suunnitteluun. Saat myös paljon valmiita visualisaatioita ja harjoituksia, joita voit käyttää joko sellaisenaan tai soveltaa kurssillesi sopivaksi. Visualisaatiot ovat niin hyviä, että olen itsekin käyttänyt niistä monia jatkuvasti, ja muutamia suorastaan rakastan, niitä on niin ihana tehdä ryhmän kanssa tai yksin. Itse olen aina kokenut, että on helppo luoda visualisaatio, sen kun kysyy enkeleiltä minne mennään, mutta harjoitukset ovat olleet vaikeampia. Kurssilla oppii kuitenkin soveltamaan jo olemassa olevia ja luomaan myös uusia. Jo pelkästään kurssimateriaalin avulla voisit pitää loistavia kursseja, ja kun vielä tuot oman kokemuksesi ja luovuutesi siihen lisäksi, olet hyvin vahvalla pohjalla.

Kurssien myötä yhteydet enkeleihin, mestareihin, yksisarvisiin, lemurialaisiin tai Kultaisen Atlantiksen ylipappeihin ja -papittariin tulevat paljon vahvemmiksi. Monet alkavat lisäksi työskennellä sellaisten valo-olentojen kanssa, jotka eivät aiemmin tuntuneet läheisiltä. Opastus ja apu ovat myös läsnä elämässä ihan eri voimalla kuin ennen.

Säännöt

Diana Cooper Fooundation edellyttää, että koulun opettajana sitoudut noudattamaan koulun sääntöjä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että huolehdit kursseillasi ryhmästäsi koulun edellyttämällä tavalla, teet sen, mitä olet luvannut, etkä käytä väärin koulun nimeä. Halutessasi voit liittyä koulun jäseneksi. Se on vapaaehtoista. Minusta jäsenyydessä on parasta se valtava valotyöntekijöiden verkosto ympäri maailmaa, jonka liittyminen tuo tullessaan, sekä se, että pysyn ajan tasalla materiaalien ja kurssien kehittymisen suhteen. Lisäksi oma kokemukseni on, että voin kysyä keneltä tahansa koulun opettajalta mistä tahansa maailmassa mitä tahansa, ja saan aina apua. Diana Cooper sanoo, että yhdessä muodostamme valon perheen, ja niin se todella on!

Kurssilaisten kokemuksia

Nyt kun joitakin kymmeniä suomenkielellä koulutettuja kurssilaisia jo löytyy, palaute on jokaiselta ollut poikkeuksetta positiivinen, esim:

Materiaali on todella monipuolinen.
Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen.
Kurssi antaa hyvät valmiudet työskennellä enkeleiden ja muiden valo-olentojen kanssa ammattimaisesti.
Materiaalin harjoitukset ja visualisaatiot ovat hyviä ja käyttökelpoisia myös omilla kursseilla.
12 chakran harjoitukset todella muuttavat elämää - kun niitä vain tekee,

Osa koulutuksen käyneistä on alkanut heti pitää omia kursseja. Osa on jatkanut muissa töissä, osa on alkanut vähitellen pitää esim. enkeli-iltoja tutuille ja tuttujen tutuille ja vähitellen laajemminkin. Jokainen voi käyttää koulutustaan juuri niin kuin haluaa. Itse asiassa monet ovat sanoneet Perusteet-osion jälkeen, että sen materiaalin voisi jakaa pakollisena kaikissa yrityksissä, niin paljon siinä tulee myös jokapäiväistää elämää auttavia juttuja!

Jos Diana Cooper Foundationin opettajakoulutus kiinnostaa, ensimmäinen askel on laittaa hakemus tulemaan (Opettajaksi-sivulla). Siitä se sitten lähtee:).

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782