Elementaalit

Elementaalit ovat luonnonhenkiä. Jokaisella elementillä, ilmalla, vedellä, maalla ja tulella on omat elementaalinsa ja elementaalimestarinsa, joka valvoo ja ohjaa heitä. Tutuimpia ovat varmasti ilman elementaalit keijut.

Jokaisella elementaalilla on omat tehtävänsä. Näinä aikoina ne ovat mukana puhdistamassa energioita ja auttamassa omalta osaltaan maaplaneetan ylösnousemuksessa. Voit auttaa elementaaleja heidän työssään kiinnittämällä huomiota heihin ja arvostamalla heidän työtään, esim. kulkiessasi luonnossa. Jo ajatus siitä, miten monenlaista toimijaa ympärilläsi on, tuo elementaalit lähemmäs ja voit ehkä jopa alkaa nähdä pientä tuiketta. Elementaalit työskentelevät yhteistyössä enkelien ja yksisarvisten kanssa ja itse asiassa ilman näitä valon olentoja planeettamme ei pystyisi toimimaan.

Elementaalit ovat hyvin herkkiä ihmisten ajatuksille ja tunteille. Jos siis luonnonkatastrofin aikana ihmiset ympäri maailmaa keskittyvät tyyninä lähettämään valoa ja rakkautta paikalle, se rauhoittaa tilannetta ja kaikki voi sujua yllättävän helposti. Myrskyn aikaan voi pyytää elementaaleja avuksi oman kodin suojelemisessa. Kiitollisuutemme auttaa luonnonhenkiä tekemään työtään parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Elementaalit voivat olla meillä myös oppaina ja auttajina. Keijut työskentelevät kukkien kanssa, ja voit pyytää heitä avuksesi kukillesi tai pyytää ohjeita miten parhaiten hoidat puutarhaasi. Maan elementaalit voivat auttaa maadoittumisessa ja ilman luonnonhenget energioiden puhdistamisessa. Pyydä apua, ja kiitä, kun sitä saat, näin luot vielä vahvemman siteen välillenne.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782