Energiasuojaus

Henkisen tien perusjuttuja ovat suojaus, puhdistaminen ja maadoitus.

Suojaus, itsensä suojaaminen tarkoittaa sitä, että jollain tavalla tietoisesti luo ympärilleen suojakentän negatiivisia energioita ja/tai energioiden hyväksikäyttöä vastaan. Tarvitseeko suojausta tai ei, on henkilökohtainen asia.

Erään teorian mukaan toisten aura on huokoisempi kuin toisten ja suojausten tarve on erilainen. Toiset väittävät, että suojauksia ei nykyään tarvita, koska olemme kohonneet niin korkealle energioissa, toiset sanovat ettei elämää vastaan voi eikä pidä suojautua. Jotkut ovat sitä mieltä, että suojata pitää ilman muuta, ja ne, jotka väittävät päinvastaista, ovat kaikkea muuta kuin valon asialla. Yleensä, kun ihmisen energiataso kohoaa ja hän tulee herkemmäksi, olo voi olla mukavampi, kun käyttää jotain suojaa.

Kannattaa kuulostella omaa oloaan ja miettiä miltä tuntuu. Suojauksen (ja energioiden puhdistamisen) tarpeesta voi kertoa esim. se, että tiettyjen ihmisten tapaaminen tai jotkut tilanteet vievät kaikki voimat. Jos tulet vaikka jouluruuhkassa, lentoasemalla tai bussissa nopeasti ärtyneeksi, vaikka hetki sitten olit loistavalla tuulella, otat itseesi selkeästi ympäristön negatiivisia energioita. Joillakin kehon reaktiot kertovat samaa, esim. päänsärky, kurkkukipu, väsymys. Joskus väsymys on niin voimakas, että ei kerta kaikkiaan jaksa yhtään mitään, mutta yksinolo ja rauhoittuminen palauttavat voimat nopeasti. Se kertoo siitä, että omat energiat valuvat jonnekin muualle. Myös painajaiset voivat kertoa siitä, että kannattaisi pyytää yöksi energiasuojat ympärille.

Parasta suojaamista on aina omasta energiatasosta huolehtiminen. Maadoitus ja oma tasapaino pitävät oman energiamme kirkkaana ja puhtaana. Kun puhdistaa omaa energiaansa, päästää irti peloistaan ja keskittyy ajatuksissa, sanoissa ja teoissa ja mielellään uskomuksissakin korkeimpaan mahdolliseen energiaan, ei edes tarvitse niin paljon suojaa. Korkea energia säteilee kauas, ja vahvana ollessaan nostaa automaattisesti kaikkea energiaa ympäristössä.

Jos tuntuu, että et tarvitse suojauksia, silloin niitä ei todellakaan tarvitse käyttää. Jokaisella on kuitenkin oikeus tuntea olevansa turvassa, ja suojausta ja apua kannattaa pyytää, jos niitä tarvitaan. Suojaus ei koskaan estä läheisyyttä, rakastavia ihmisisuhteita eikä käännä pois rakkautta eikä valoa, ainoastaan ne energiat, jotka eivät ole sinulle hyväksi.

Kuinka usein

Monet laittavat suojauksen aamulla osana aamurutiineja, samalla lailla kuin harjaavat hampaat. Suojausta voi pyytää myös illalla ja pitkin päivää, jos siltä tuntuu. Jos elämä alkaa kuitenkin olla yhtä suojautumista, on syytä tarkastella itseään ja pelkojaan. Kaikkein parasta suojausta on, kun kohottaa omaa värähtelyään ja pääsee eroon peloistaan. Kun chakramme ovat tasapainossa ja toimivat, ne jo itsessään suojaavat, erityisesti sydänchakrasta virtaava korkein rakkaus. Maadoittuminen myös tuo suojan, silloin omat energiat ovat tasapainossa.

Suojaustapoja

Henkisen tien kirjoista ja korteistakin löytyy paljon eri tapoja suojata itsensä. Myös kursseilla opetellaan näitä, kannattaa kysyä omalta opelta, jos hän ei muuten kerro asiasta. Voit pyytää enkeleitä ja yksisarvisia suojaamaan sinua. Lohikäärmeet ovat myös mainioita tässä, samoin voimaeläimet. Jokaiselle on olemassa tapa, joka sopii paremmin kuin muut. Voit myös yhdistellä monia tapoja.

Elokuvissa näkee joskus aivan loistavia suojakilpiä, joista saa itselleen mielikuvan, miltä suoja näyttää, kuten vaikkapa Helinä-keiju, joka piirtää taikasauvallaan tähtisadekaaren. Taru Sormusten Herrasta –trilogiassa oli myös hyvä kohta, kun haltiat marssivat sotimaan valon puolesta sinisissä viitoissaan, aivan kuin Mikaelin soturienkelit. Myös scifi-elokuvissa on hyviä kohtia, joista kannattaa napata itselleen kuva vahvasta suojasta.

Arkkienkeli Mikael

Ae Mikael on mahtava suojeleva soturienkeli, joka pyytäessäsi antaa sinisen viittansa sinun tai läheistesi ympärille. Pyydä Mikaelilta viitta, ja näe tai kuvittele, kuinka se kiedotaan ympärillesi, vedetään kiinni varpaista leukaan asti, kuinka huppu laitetaan päähäsi niin, että kolmas silmä on suojassa. Pelkkä puolihuolimaton ajatus ei auta, asiaan pitää keskittyä. Ae Mikael suojelee muutenkin, voit pyytää häntä suojaksesi tai lähellesi jos olet peloissasi tai suojaamaan sinua nukkuessasi. Mikael auttaa sinun myös tuntemaan sen, että olet turvassa ja suojattu, jos pyydät.

Energiakuplat

Eri värisiä energioita voi pyytää suojaamaan ja energisoimaan itseään sen mukaan miltä tuntuu. Vaaleanpunainen suojaa, energisoi ja vetää myös ihmisiä puoleensa. Tummansininen liittyy ae Mikaeliin, ja on hyvin suojaava. Violetti auttaa mm. henkisissä hyökkäyksissä. Valkoinen valo on kaikkien värien sekoitus. Käytä sitä, mikä tuntuu sinusta oikealta.

Myös yksisarviset suojelevat ihmisiä energiallaan. Yksisarviset ja ae Gabriel voivat antaa ympärillesi valkoisen, peilipintaisen valopallon, joka on todella tehokas. Jos työskentelet yksisarvisten kanssa, ne voivat antaa sinulle sateenkaariviitan suojaksesi.

Kristusvalo on kultaista energiaa, joka on kaikkein korkein suoja. Pyydä kolme kertaa.

Peili

Jos tarvitset välitöntä suojausta hankalassa tilanteessa tai ihmisen kanssa, joka imee kaikki energiasi, voit pyytää peilin sinun ja hänen väliin, kääntämään pois kaikki sinua vahingoittavat energiat.

Oma tapa

Jos tunnet tarvitsevasi jonkinlaista suojausta, voit kysyä omilta oppailtasi ja enkeleiltäsi mikä sopii juuri sinulle. Kannattaa kysyä silloin, kun tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi. Suojausta ei tarvitse sen takia, että kaikki muutkin sitä käyttävät, ainoastaan, jos siihen on tarvetta!

Tilojen suojaus

Oman kodin tai vaikka hoitohuoneen suojaamiseen sopivat samat konstit.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782