Enkelipallot – orbit

Enkelipallot, englanniksi orbs, ovat pieniä valopalloja, jotka näkyvät digitaalikameroilla otetuissa valokuvissa. Jotkut voivat nähdä niitä myös omilla silmillään, jotkut henkisillä silmillään.

Enkelipalloissa voi olla enkeleitä, arkkienkeleitä, elementaaleja, yksisarvisia, mestareita tai muita olentoja henkiseltä puolelta. Jotkut orbit ovat yhdistelmä useammasta vierailijasta, esim. arkkienkelit kulkevat usein yhdessä. Ylösnousseet mestarit kulkevat aina enkelin kanssa. Kuulemma siksi, että mestarit muistavat minkälaista on olla ihmisenä, ja enkelit ovat mukana varmistamassa, etteivät he puutu elämäämme pyytämättä! Enkelit ovat mukana myös suojelemassa mestareita ja muita vierailijoita, esim. sukulaisia, kun he tulevat käymään.

Enkelipallon saaminen valokuviin riippuu kuvaajasta. Palloja saattaa ilmaantua kuviin, vaikka kuvaaja ei olisi kiinnostunut henkisistä asioista eikä tietäisi mitä ne ovat. Yrittäminen ei kannata, mutta kun keskittyy avaamaan sydämensä ja pyytää, enkelit, keijut, yksisarviset ja muut voivat ilmaantua kuviin. Palloja tulee kuviin myös silloin, kun nautit kuvatessasi, iloitset ja tunnet rakkautta kohdetta kohtaan, eli aina, kun olemme viidennessä ulottuvuudessa. Siksi orbeja on monesti jouluna, syntymäpäivillä ja lomilla otetuissa kuvissa.

Jokainen saa omanlaisiaan orbeja kuviinsa. Jos samassa paikassa on monta ihmistä ottamassa kuvia, ja jokainen saa orbeja kuviinsa, niissä on eroja. Joku saattaa saada aina esim. ae Mikaelin enkeleitä, toinen rakkaudenenkeleitä ja kolmas ae Purlimiekin vihreitä orbeja. Luulen, että se johtuu siitä, kenen kanssa työskentelemme läheisemmin.

Käytännön avuksi

Enkelipallot voivat tuoda meille energiaa tai informaatiota. Enkelipallojen kuvia voi myös käyttää avuksi tietoisuuden kohottamisessa tai muussa. Enkelipallot vaikuttavat meihin, vaikkemme edes tietäisi mitä ne ovat. Jos katsoja on tietoinen energioista ja valmis vastaanottamaan energiaa, enkelipallo voi olla suureksi avuksi. Orbien katselu on tavallaan kuin meditaatiota, se nostaa värähtelyämme ja saa yhteyteen valo-olentojen kanssa.

Diana Cooper sanoo, että suojelusta tarvitessaan voi laittaa kuvansa tai nimensä arkkienkeli Mikaelin orbin päälle, ja hän suojelee sinua. Parannusta varten kannattaa käyttää tietysti ae Rafaelin enkelipalloa, maadoituksessa ae Sandalfonia jne. Enkelipalloja kuvina tai kortteina voi ottaa mukaan meditaatioon, niitä voi katsella tai vaikka sujauttaa yöksi tyynyn alle. Olen tätä testaillut, ja huomannut erinomaisen toimivaksi. Koska kyseessä on enkelit, jotka toimivat aina ainoastaan Korkeimman tahdon mukaan, et tarvitse lupaa, jos haluat laittaa vaikka läheisesi nimen tai kuvan orbin kuvan päälle.

Enkelipallojen tunnistaminen

Itse tunnistan enkelipalloja edelleen paljon värin perusteella, ja kyselemällä enkeleiltä. Arkkienkelien orbit tunnistaa väreistä ja rakkauden enkelit läpinäkymättömästä valkoisesta. Yksisarvisten energia on niin voimakasta, että se näkyy usein valtavan isona pallona, mutta niitä on kyllä kuvissa pienempinäkin, monesti ne näyttävät vähän kuin saippuakuplilta. Gabrielin mukanaolon obissa näkee usein selkeästä renkaasta pallossa.

Enkelipalloista on kirjoja ainakin Diana Cooperilla, englanniksi ja myös suomeksi. Niissä on hiukan selostettu myös tunnistamiskeinoja. Dianalla on enkelipalloista myös korttipakka, jonka avulla on hyvä työskennellä orbien kanssa. Dianan sivuilla on myös enkelipallogalleria, jossa on todella mahtavia kuvia orbeista ja heijastuksista. Parhaiten tietysti orbeista saa tietoa kysymällä enkeleiltä. Kaikkiin kysymyksiimme vastataan aina, joten jos kysyt kuka kuvassa on, jossain vaiheessa saat varmasti vastauksen.

Monesti pölyhiukkaset ja heijastukset voivat näyttää orbeilta. Varsinkin auringonheijastuksia ja värejä käytetään usein tuomaan arkkienkelien energiaa maahan, mutta silti ne eivät ole orbeja. Heijastukset ovat joskus todella ihania, ja itse tähtäilen innoissani aurinkoa kohti saadakseni mahtavia värejä kuviin. Jos heijastuksissa on mukana enkelienergiaa, sen tunnistaa kuvan energiasta.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782