Enkelit

Enkelit ovat valo-olentoja, korkeimman rakkauden ilmentymiä, jumalallisia viestinviejiä ja auttajia. Enkelit ovat olleet kansamme aina, ja tulevat olemaan luonamme aina. He ovat Luojan lähettäminä auttamassa meitä, että avaisimme sydämemme rakkaudelle ja rauhalle, ja koko planeetta ja kaikki sen päällä voisivat nostaa energioitaan.

Jokaisella ihmisellä, jokaisella eläimellä, jokaisella projektilla, jokaisella metsällä, jokaisella kodilla, jokaisella asialla ja käsitteellä, jokaisella kaupungilla, maalla ja maanosalla, jokaisella ruohonkorrellakin, ihan kaikella, on oma enkeli. Lisäksi on lukemattomia muita enkeleitä, joilla on omat tehtävänsä, kuten rauhan enkelit, rakkauden enkelit tai parantamisen enkelit.

Enkeleitä riittää kaikille ja kaikkialle, ja tällä hetkellä planeetalla on enemmän enkeleitä kuin koskaan. Osaksi enkelien suuri määrä johtuu siitä, että maa on täpötäynnä asukkaita enkeleineen tällä hetkellä, osaksi enkelit ovat täällä auttamassa tässä siirtymävaiheessa uuteen kultaiseen aikaan. Enkeleitä on kirjaimellisesti lukemattomia ja he ovat meidän kaikkien elämässä läsnä, vaikka emme heitä aina huomaa.

Enkelit auttavat pyydettäessä, suojelevat tarvittaessa ja ovat tukena kaikissa asioissamme, niin pienissä kuin suurissa. He eivät elä elämäämme puolestamme, eivätkä tee ratkaisuja puolestamme, mutta kertovat aina, mikä on korkein ratkaisu ja paras tie, jos vain kysymme.

Enkelit tulevat seitsemännestä taivaasta, eli seitsemännestä tai vielä korkeammasta ulottuvuudesta, eli värähtelystä. Enkeleistä hitaimmin värähtelevät omat suojelusenkelimme, vaikka heidänkin värähtelynsä on totta kai paljon nopeampaa ja korkeampaa kuin omamme. Usein oma suojelusenkelimme on ensimmäinen kosketuksemme enkelien maailmaan, koska hän voi madaltaa värähtelyään niin paljon, että voimme aistia hänet. Enkelien energia on aina rakastavaa ja toista kunnioittavaa.

Yhteys enkeleihin ja avun pyytäminen

Enkelit vastaavat joka ikiseen avunpyyntöön ja kysymykseen, ja tulevat jokaisen luo, joka heitä kutsuu. Enkelit auttavat löytämään parkkipaikan, pääsemään turvallisesti yli suojatiestä, löytämään sopivan asunnon tai työn tai kumppanin. He auttavat lukemattomin tavoin arkipäivässämme ja isommissa asioissamme, kunhan vain muistamme pyytää. Jos et tiedä ketä enkeleistä pyytäisit, ei se haittaa, voit vaikka sanoa "Enkelit, voisinko saada apua tähän asiaan, kiitos.", ja jättää loput enkelien huoleksi.

Enkeliyhteydet ovat aina rakastavia ja yksinkertaisia. Et tarvitse monimutkaisia rituaaleja saadaksesi yhteyden enkeleihin. Pyyntö tai ajatus riittää. Jos haluat saada yhteyden enkeleihin etkä tiedä mistä aloittaa, voit pyytää mielessäsi yksinkertaisesti "Enkelit, haluan saada paremman yhteyden teihin", ja alat saada viestejä ja merkkejä. Enkelien opastus tulee monessa eri muodossa, esim. satunnaisena keskustelunpätkänä jonka kuulet, lauluna, joka soi radiossa tai pulpahtaa mieleesi, asiana, joka tulee eteesi kirjan sivuilla tai kaupan hyllyllä. Suurimmaksi osaksi opastus ja vastaukset kysymyksiin tulevat suoraan mieleemme, ideoina ja toistuvina ajatuksina. Enkelien viesteiksi ne tunnistaa rakkaudellisesta sävystä, siitä, että ajatukset kertovat rakkaudesta ja arvostuksesta itseä ja muita kohtaan. Varsinkin oma enkelimme on meille niin läheinen, että hänen kuiskauksena ja opastuksensa tuntuvat joskus oman mielen oivalluksilta emmekä ymmärrä niitä enkeliviesteiksi.

Mitä enemmän työskentelet enkelien kanssa, sitä vahvemmaksi yhteytesi muodostuu. Vaikka alkuun et edes tunnistaisi enkelien läsnäoloa, saat takuuvarmasti vahvistuksen heidän avustaan elämäsi tapahtumista, kun olet pyytänyt apua. Monesti alamme selittää asioita yhteensattumiksi tai epäillä enkelien viestejä oman mielemme keksimäksi. Se on itse asiassa oikein hyvä, sillä mitä enemmän energiamme kohoaa, sitä tarkemmin meidän tulee muistaa toimia vain korkeimman valon ja rakkauden olentojen kanssa ja ennen kaikkea punnita asioita omalla arvostelukyvyllämme.

Enkelit pystyvät auttamaan missä hyvänsä tilanteessa, kun vain annat heille luvan. Hiljenny, kerro mitä haluat ja päästä irti. On hyvä lisätä loppuun "... tai jotain vielä parempaa kaikkien korkeimmaksi parhaaksi", sillä paras ratkaisu voi olla jotain loistavan paljon parempaa kuin osaat kuvitellakaan! Alat saada ohjausta seuraavasta askeleesta ja pienin askelin pääset helposti eteenpäin.

Enkelien merkit

Jos olet pyytänyt apua tai opastusta, voit saada enkeleiltä merkin. He voivat myös lähettää merkkejä sinulle vain kertoakseen olevansa lähelläsi, ilahduttaakseen tai lohduttaakseen sinua tai tuomaan vahvistusta, että olet oikealla tiellä.

Valkoiset, pienet, tyhjästä ilmaantuvat höyhenet ovat enkelien merkkejä. Tai voit tuntea tuoksun, ilmavirran, siiven kosketuksen tai vaikka löytää jatkuvasti kolikoita. Ne kaikki ovat enkelien tapoja kertoa olevansa käytettävissäsi ja lähelläsi. Voit havahtuan enkelien kuvaan tai muotoihin esimerkiksi pilvissä tai patsaissa. Monet näkevät myös kipinöitä ja valonväläyksiä. Sateenkaaret, perhoset ja linnut ovat myös enkelisymboleja.

Vahvistat yhteyttäsi enkeleihin joka kerran, kun ajattelet heitä. Jos otat tavaksesi pyytää enkelit seuraksi joka päivä ja ilta, pyytää apua, ohjausta ja neuvoa, voit olla varma, että enkelit ovat elämässäsi vahvasti, huomaatpa heidät tai et.

Suojelusenkeli, oma enkeli

Jokaiselle meistä on oma enkelimme, joka kulkee vierellämme joka elämässä ja kuiskailee korvaamme sielunsuunnitelmaamme. Hänen energiansa on niin tuttu, että emme välttämättä edes huomaa sitä. Monet kutsuvat häntä suojelusenkeliksi, ja se onkin yksi hänen tehtävistään. Oma enkelimme ohjaa meitä lukemattomin tavoin, avaten ja sulkien ovia, muistuttaen rakkaudesta ja myötätunnosta, kuiskien sovinnosta riitatilanteissa ja tuoden ajatuksiin asioita, jotka auttavat meitä voimaan paremmin.

Olen tehnyt lyhyen meditaation, jonka avulla vahvistat yhteyttäsi omaan enkeliisi. Voit kuunnella sen niin usein kuin haluat. Jokainen kerta vahvistaa yhteyttäsi omaan enkeliisi ja nostaa värähtelytasoasi. Visualisaatio löytyy Aarrearkusta >>

Enkelit, arkkienkelit, enkelihierarkia

On myös lukematon määrä muita enkeleitä, joita voimme pyytää elämäämme. On rakkauden enkeleitä, rauhan enkeleitä, luonnon enkeleitä ja lukemattomia muita. Enkeleillä on omat tehtävänsä ja oma hierarkiansa, mutta riippumatta tehtävistään jokainen enkeli auttaa missä tahansa asiassa. Esim. kaikki arkkienkelit parantavat, vaikka parantaminen kuuluu arkkienkeli Rafaelin erityisalueeseen.

Arkkienkelit värähtelevät nopeammin, ja heidän tehtävänsä ovat laajempia kuin enkeleiden. Universaalit arkkienkelit toimivat vielä laajemmassa mittakaavassa. Muita enkelihierarkian valo-olentoja ovat mm. voimalliset, kerubit ja serafit. Serafit värähtelevät kaikkein korkeimmalla värähtelytaajuudella, lähinnä Alkulähdettä. On valtava rakkauden ilmentymä, että myös serafit, korkeista korkeimmat, madaltavat nykyään värähtelyään niin, että muutama heistä työskentelee myös ihmisten kanssa.

Yksi rakkaimmista ja tutuimmista arkkienkeleistä on arkkienkeli Mikael, joka suojelee sinua ja rakkaitasi, kotiasi ja mitä ikinä pyydät häntä suojelemaan. Arkkienkeli Gabriel auttaa löytämään selkeyden ja seuraavan askeleen polullasi ja puhdistaa auraasi, kun pyydät. Arkkienkeli Rafael on korkein parantajaenkeli, jonka apua ja parantavaa energiaa voit pyytää itsellesi tai muille. Vaikka reikiä tai muuta parantavaa energiaa ei voi lähettää toiselle ilman lupaa, enkeleitä voi pyytää auttamaan ketä tai mitä tahansa. Pyynnölläsi rakennat valosillan, jota pitkin enkelit voivat kulkea avuksi. Rafael auttaa myös runsauden kanssa ja on uudessa energiassa apuna yritystoiminnassa. Arkkienkeli Metatron valvoo koko planeetan ylösnousemusta, hänen energiansa värähtelee todella korkealla ja hänen tehtävänsä ovat universumien laajuisia. Metatron auttaa kuitenkin myös jokaista yksilöä omalla ylösnousemustiellään, ja säännöllinen yhteys häneen onkin yksi nopeimmista tavoista nostaa omaa värähtelyään.

Jos haluat työskennellä oman asuinalueesi hyväksi, voit ottaa yhteyttä oma alueesi ruhtinaaseen, korkeaan enkeliolentoon. Voit vaikka kysyä miten voit olla avuksi tai lähettää rakkautta ja pyytää, että se kanavoidaan sinne, missä sitä tarvitaan. Vallassa istuvat huolehtivat planeetoista. Meidän oma Lady Gaiamme on yksi heistä. Lady Gaia on henkilökohtaisesti kutsunut maahan jokaisen, joka tällä planeetalla on. Jos et tunne oloasi kotoisaksi tai kaipaat kotiin, voi olla avuksi ottaa yhteyttä Lady Gaiaan ja tuntea hänen rakkautensa ja tukensa.

Nyt, kun olemme uudessa energiassa ja rakennamme uutta kultaista aikaa, enkeleitä suorastaan tulvii planeetalle auttamaan kaikkien energian kohottamisessa. Enkeleitä riittää lukemattomia, ja miljoonat arkkienkelit pystyvät olemaan yhtä aikaa kaikkialla missä heitä tarvitaan, joten ei tarvitse pelätä, että pyyntösi vie enkelin aikaa joltain tärkeämmältä tehtävältä. Jokainen kerta, kun olet yhteydessä enkeliin, tuo enemmän valoa omaan elämääsi ja koko planeetalle.

Lisätietoa enkeleistä

Lisätietoa enkeleistä on saatavilla todella paljon. Minusta hyviä enkelikirjoja ovat Diana Cooperin, Chrissie Astellin, Angela McGerrin ja Doreen Virtuen kirjat, muitakin tietysti on. Myös netti on täynnä enkelijuttuja. Luota siihen, mikä tuntuu sinusta oikealta ja anna muun mennä. Parhaiten saat tietysti opastusta enkeleiden maailmaan pyytämällä, että enkelit tuovat sinulle juuri sen lisätiedon, joka on sinulle tarpeen ja parasta.

Kurssini Enkelikoulu, Elämä enkelien kanssa toimii netissä. Se alkaa aina muutaman kerran vuodessa, Kurssit-sivulta löytyy alkamispäivämäärä ja lisätiedot kun asia on ajankohtainen. Jos haluat saada enkelikurssin tai -luennon omalle paikkakunnallesi, se on mahdollista. Ota vain yhteyttä ja katsotaan mitä saadaan järjestettyä.

Ja tietysti, jos haluat työskennellä enkeleiden kanssa enemmän, Diana Cooper Foundationin Enkeliopettajakoulutus on siihen todella hyvä tapa. Saat lisätietoa enkeleistä ja vahvemman yhteyden heihin. Meitä enkeliopettajia on nyt Suomessa jo monia kymmeniä, maailmalla noin 800. Yhdessä luomme valon perheen, joka auttaa maailmaa matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Lisätiedot opettajakoulutuksista Diana Cooper Foundation -linkissä.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782