Fengshuikonsultaatio

Fengshuin tarkoitus on, että kaikki kodissa (tai työpaikalla) voivat hyvin ja kaikki elämänalueet sujuvat mukavasti, elämä ja energia virtaavat. Konsultaatio antaa neuvoja mm. kodin kalusteiden sijoitteluun, väri- ja materiaalivalintoihin ja huonejärjestelyihin sekä parannusehdotuksia mahdollisiin ongelmiin. Fengshuikonsultaation voi tehdä koko kotiin tai vain yhteen huoneeseen tai puutarhaan. Konsultin voi pyytää paikalle jo taloa tai muuttoa suunniteltaessa tai silloin, kun tuntuu, että elämä ei oikein suju joltain osin tai kun kaipaa muutosta.

Mitä konsultaatiossa tapahtuu

Kun fengshuikonsultaatiosta on sovittu, pyydän etukäteen pohjapiirroksen ja kaikkien kodissa asuvien syntymäajat.

Sovimme käynnin paikan päällä, siihen voi varata aikaa n. 2 tuntia. Ennen käyntiä tarkastelen jo pohjapiirrosta ja perheenjäsenten itse-elementtejä. Kun tulen kotiin käymään, katselen koko kodin (en syynää komeroja!), kirjoittelen muistiinpanoja ja otan muutaman valokuvan muistinvirkistykseksi. Keskustelemme tavoitteista ja sovimme yhdessä aikataulun.

Konsultaation tuloksena saa sitten nipun papereita, kodin pohjapiirroksen, johon on piirretty bagua, analyysin mitä koti kertoo tällä hetkellä, mitä voisi kohentaa että tavoitteisiin päästään, ja tietenkin mitä se tarkoittaa käytännössä, mistä kodin kohennus kannattaisi aloittaa. Annan ehdotuksia väreistä ja materiaaleista ja huonekalujen sijoittelusta. Laitan mukaan myös suotuisat ilmansuunnat ja kerron perheenjäsenten itse-elementit ja kuinka niitä voidaan tukea. Space Clearing, energiapuhdistus, jossa poistetaan esim. maasäteily, sisältyy aina konsultaation hintaan.

Yrityksille

Fengshuikonsultaatio auttaa myös yrityksiä. Varsinkin asiakastilat kaipaavat usein kohennusta. Konsultaation voi tehdä myös esim. työhuoneeseen tai messuosastolle, melkein mihin hyvänsä, mihin tarvitaan lisää viihtyvyyttä tai energian parempaa virtausta. Yrittäjän oma syntymäaika riittää, kaikkien työntekijöiden tietoja ei tarvita.

Yrityskonsultaation voi tehdä myös kevyempänä versiona, jolloin ei oteta huomioon syntymäaikaa. Silloin tulen paikan päälle katselemaan, tutkimaan energioita ja juttelemaan mahdollisista ongelmista. Energiavirran kapenemiset ja tukkiutumisen huomaa aina paikan päällä, ja yleensä siihen löytyy myös heti toimivia käytännön ratkaisuja avuksi.

Hinta

Konsultaation hinta riippuu kodin ja tontin koosta ja perheenjäsenten lukumäärästä sekä konsultaation sisällöstä. Yrityksissä, joissa on paljon työntekijöitä, tai kevytversiossa voi käyttää tuntihinnoittelua. Esimerkkihintana kerrostalokaksio, jossa yksi ihminen, perushinta on n. 250 euroa. Astrologinen kartta tai sisustusratkaisujen ehdotelma tulevat perushinnan päälle erikseen sovittaessa. Teen aina tarjouksen etukäteen, eikä hintaan tule mitään yllättäviä lisäkuluja.

Jyväskylän ulkopuolella hintaan lisätään matkakulut, jotka sovitaan yhdessä. Olen usein liikkeellä eri puolilla Suomea, joten voi olla, että matkakuluja ei tarvitse huomioida.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782