Fengshuikurssit

Päivämäärät Kurssit-sivulla

1 pv peruskurssi

Kurssilla käydään läpi asioita kodin tasapainosta, elementeistä, väreistä, kuinka eri elämänalueet (esim. raha, ihmissuhteet, työ) näkyvät kodissa, mitä kotisi kertoo sinusta ja sinulle, ja mitä voisit tehdä kohentaaksesi omaa elämääsi. Käymme läpi huonekalujen sijoittelua, kasvien ja peilien merkitystä, elämänalueiden tehosteita ja paljon muuta. Kurssi on tiivis peruspaketti, jonka jälkeen tiedät miten sovellat fengshuita omaan elämääsi ja ymmärrät myös fengshuikirjoja paremmin.

Kurssille tarvitset kopion pohjapiirroksesta (käsin tehty käy, kunhan mittasuhteet ovat oikeat), johon on merkitty pohjoinen. Jos ilmansuunnat ovat hukassa, puhelinluettelon tai esim. Google Maps'n kartat auttavat. Mukaan voi ottaa myös lyijykynän, värikyniä ja viivoittimen. Kattava kurssimateriaali sisältyy hintaan.

Kurssin kesto on 1 päivä, n. 10-16.30, tai vaihtoehtoisesti 2 iltaa.
Hinta 92 e, sis. kurssimateriaalin

2 päivän peruskurssi

Sisältö on sama kuin päivän kurssillakin, mutta käymme joitakin asioita, mm. elementtejä, läpi laajemmin ja yksityiskohtaisemmin ja saat henkilökohtaisempaa opastusta kuinka sovellat tietoa omaan kotiisi tai työpaikallesi. Ehdimme myös paneutua jokaisen erityiskysymyksiin paremmin, myös perheenjäsenten elementteihin.

Kurssin kesto on viikonlopun, la-su n. 10-16.30.
Hinta 170 e, sis. kurssimateriaalin.

Muita fengshui-kursseja

Kurssin voi räätälöidä erityisesti tiettyyn aihealueeseen liittyväksi. Silloin kodin energioita tarkastellaan nimenomaan kyseiseen aiheeseen liittyen. Kurssien aiheina voi olla esimerkiksi.

  • Rakkaus ja ihmissuhteet
  • Energiasiivous
  • Työ, ura, opiskelu
  • Hyvinvointi ja raha

Kurssilla käydään lyhyesti läpi fengshuin perusasiat, mutta suurin osa päivästä kuluu kulloisenkin aiheen parissa, miten asiaa voisi edistää ja kohentaa elämässään. Kurssin kesto on yksi päivä, hinta sama kuin peruskurssin. Tällaisen päivän voi myös liittää peruskurssin yhteyteen, jolloin ensimmäisenä päivänä käydään läpi perusteet ja toisena päivänä syvennetään tietämystä valitusta aiheesta.

Luennot fengshuista

Muutaman tunnin kestävällä luennolla saa pohjatietoa fengshuista sekä käytännön neuvoja kuinka päästä alkuun oman elämän kohentamisessa. Luentoja voi painottaa eri aihealueisiin, esim. rakkaus tai vauraus. Luentojen hinnat tapauskohtaisesti.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot , 040 417 6782

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782