Kanavointeja

Aina silloin tällöin on aikaa hiljentyä kysymään mitä enkelit, mestarit tai yksisarviset haluavat kertoa. Jos on jotain aihetta, josta haluat minun kyselevän yläkerrasta ja kirjoittavan tänne, laita viesti sähköpostilla tai tekstarilla, , 040 723 1545

Mitä auttajat yrittävät viestittää - arkkienkeli Metatron

Minulla on nyt ollut pitkään sellainen tunne, että minua lähestyy valtava joukko valonauttajia, taisi komentaja Ashtar (hyvin vaikuttavan oloinen tapaus) ja Metatron käväistä yksi päivä viestittämässä jotain, mutta ongelma on, että en saa kiinni mitä he yrittävät viestittää. Voisitko kysyä mitä asiaa enkeleillä, yksisarvisilla ym. Olisin tosi kiitollinen:) ja jotenkin on tuo numero 17 pyörinyt vähän kaikkialla, että ilmeisesti heillä nyt jokin viesti on.  S.C

Olet vahvistamassa yhteyksiäsi heihin, kenen kanssa olet aiemminkin tehnyt yhteistyötä. On aika aloittaa pitkään odottanut työ uudella tasolla. Sinun ei tarvitse pelätä tai jännittää saatko kiinni mitä he viestittävät, tai miettiä mikä tarkoitus kaikella on. Teet paljon valotyötä tietämättäsi, ja vahvistuneet yhteydet liittyvät siihen.

Olet myös aukaisemassa selkeitä kommunikaatiokanavia, joiden kautta voit tuoda tietoa elämäsi avuksi. Et koskaan hukkaa saamaasi informaatiota, se on aina tallessa omassa energiakentässäsi. Voit seurata sitä kiinnittämällä huomiota omaan energiatasoosi. Mikä kutsuu sinua nyt? Se on se, mikä on osa korkeinta tarkoitustasi.

Kysyit viestiä. Viesti on siinä, että olet valmis. Luota itseesi ja rentoudu. Olet ottamassa mestaruuden askelia ja matkalla suurempaan valoon ja myös vastuuseen. Matkasi on vasta alkamassa siinä laajuudessa kuin sielusi sitä suunnitteli.
Minä olen arkkienkeli Metatron ja tuen askeleitasi.

Mikä on oikea kurssi - arkkienkeli Gabriel

"En tiedä mikä on, mutta en osaa päättää mikä on minulle oikea kurssi. Olen kiinnostunut yhdestä kurssista, ja opettajakin tuntuu ihan hyvältä, mutta en vain saa aikaiseksi ilmoittautua. MIstä tiedän, onko se merkki vai jotain muuta? Kyseessä ei ole muuten sinun kurssisi:)."
M.I

Hei M!
Kysyn kohta arkkienkeli Gabrielilta, mutta haluan sanoa tähän itsekin jotain. Jos et saa aikaiseksi ilmoittautua, vaikka kurssi kiinnostaa, syitä voi olla monia. Ehkä kurssin aihe on oikea, mutta kurssi ei ole kuitenkaan juuri se, mihin sinun olisi paras mennä. Ehkä opettajan värähtely eroaa niin omastasi (suuntaan tai toiseen), että vähän arastelet. Ehkä pelkäät muutosta, sillä se on ihmisistä aina kamalaa, vaikka muutos olisi hyväkin. Jos kurssi tulee muuttamaan sinua, tiedät sen jollain tasolla.

Minusta teemme aika monet sitä, että alamme miettiä järjellä asioita, jotka ratkaistaan intuitiolla ja sisäisellä viisaudella. Siihen ratkaisuun sisältyy aina myös järki, eli vastaus on aina myös toteutettavissa suht helposti, ja vie meitä eteenpäin itsellemme sopivalla tavalla. Monesti auttaa se, jos hiljentyy ja alkaa kuvitella tilannetta. Miltä tuntuu, kun tapahtuu noin tai näin. Yleensä vastaus selviää helposti. Tietysti aina kannattaa kysyä omalta enkeliltä. Joskus kun en itse tajunnut vastausta, sanoin enkeleille, että nyt ymmärsin näin, ja teen näin, ja jos joku muu on paras ratkaisu, estäkää tämä. Toimi joka kerran:).
t. Ulla

Arkkienkeli Gabriel:
Selkeys tulee selkeästä mielestä. Lakkaa pyörittämästä vaihtoehtoja mielessäsi ja anna mielesi tyyntyä. Kun olet tyyni ja rentoutunut, kysy selkeä kysymys itseltäsi, omalta enkeliläsi tai minulta, ja vastaus ilmaantuu sinulle.

Olette jokainen matkalla oman elämänne mestariksi, ja päätöksen teko on osa sitä. Älä pelkää tehdä päätöksiä, se kaventaa omaa voimaasi. Mikään päätös ei ole väärä, mikään tie ei ole väärä. Olet kokemassa ja oppimassa, etkä voi tehdä sitä, jos annat pelon ja epävarmuuden rajoittaa itseäsi. Joskus niin sanottu väärä ratkaisu on juuri oikea, jotta ymmärtäisit sen, mitä sielusi haluaa tuoda esiin. Luota omaan viisauteesi ja kulje enkelit vierelläsi, ja päätöksesi on aina oikea.

Uutta tulossa - Metatron

Olen saanut muutamia yhteydenottoja ihmisiltä, jotka puhuvat siitä, miten tuntuu, että uutta on tulossa, mutta kun ei tiedä mitä tekisi. Olen vaihtanut tietokonetta enkä sitten ilmeisesti saanut kaikkia sähköposteja mukaan uuteen koneeseen. Anteeksi. Kysyin arkkienkeli Metatronilta yleistä neuvoa, toivottavasti se auttaa.

Herkkyytenne tunnistaa tulevan muutoksen. Mielen voima saa jokaisen vaihtoehdon näyttämään puolesta ja vastaan –ominaisuutensa.

Mieli ja järki palvelevat sydäntä, siksi on ensin tunnettava mikä on oikea vaihtoehto ja vasta sitten mietittävä onko se järkevä. Ei ole yhtä ilman toista, on yhdistettävä molemmat aivopuoliskot, on käytettävä intuitiota ja järkeä, sydäntä ja mieltä.

Harva on vielä tällä hetkellä siinä asemassa, että pystyy varauksettomasti luottamaan. Siksi sokea luottamus intuitioon tärkeissä päätöksissä voi olla kaksiteräinen miekka. Olette jumalallisen rakkauden ja älyn kipinä, puhdasta Alkulähteen valoa, joka sisältää kaiken.

Kwan Yin

Tässä ovat pyhät ohjeeni:

Ole armollinen itsellesi. Paljon on opittu ja käyty läpi, paljon on vielä edessä. Lempeys on ainoa tie.
Tavoittele ja kurottaudu kohti suuruutta, mutta aina lempeästi.
Etsi tilaisuuksia, mutta anna niiden tulla lempeästi luoksesi.
Nauti joka hetkestä ja askeleesta. Jokainen askel polulla on osallistumista juhlaan, ihme itsessään.
Arvosta hyvyyttä itsessäsi, ja muissa. Älä soimaa itseäsi virheistäsi, vaan naura, kasva ja opi niistä.

MYÖTÄTUNTO on tärkein asia.
Kasvu ohi häpeästä ja soimaamisesta,
siirtyminen arvostamiseen,
ei ainoastaan omien hyvin puolien, vaan kaikkien.

Kaikki on hyvää.

Hyväksy valon auttajien apu - arkkienkeli Metatron

On tullut aika, että se, joka tätä lukee, ymmärtää oman olemuksensa. Ei ole olemassa epäonnistumista tai onnistumista, on vain kokemuksia ja valintoja henkisellä tiellä. Rakkauteni tukee sinua muutoksessa, joka on meneillään planeetalla ja elämässäsi. Valo lisääntyy sinussa päivä päivältä, etkä voi epäonnistua.

Kun avaat silmäsi aamulla, muista enkelisi, joka on valvonut untasi ja on vierelläsi koko päivän. Muista oppaasi ja rakkaasi rajan takana. Toivomme kaikki sinun elävän parasta elämääsi, joten ota apumme vastaan.

Matkasta kultaiseen aikaan - arkkienkeli Metatron

Näen teidän kääntyvän epäilyiden puoleen, kun kannustamme teitä nostamaan katseenne uuteen valoon ja kultaisen ajan aamunkoittoon. Ihmisen pelko omasta suuruudestaan voi halvaannuttaa, mutta vakuutan sinulle, että siihen ei ole mitään syytä. Joka ikinen teistä on valon soturi, universumin lapsi, suuresti arvostettu ja rakastettu maailmankaikkeuden asukas. Olette vähitellen muistamassa oman itsenne voiman, ja pelko siitä nostaa päätään.

Pelko on rakkauden puutetta, joten mikä tahansa epäily tai ongelma nouseekaan mieleesi, lähetä sille aina ensin rakkautta, lähetä sitten rakkauttaa omalle itsellesi, sielultasi persoonallesi, joka niin urhoollisesti astui tähän maailmaan tuodakseen ylösnousemuksen planeetalle, kaikelle sen päällä ja koko universumille.
Minä olen Metatron ja olen kanssasi

Miksi numero 55 on Metatronin numero? - arkkienkeli Metatron

Muutoksen numero ja johtamisen numero. Muistutan teitä tulevasta, ja siitä, että johtaisitte itseänne korkeimmalla mahdollisella tavalla. 55 kuvaa muutosta, suurta muutosta, joka on tulossa, ja jota minä johdan, yhdessä muiden kanssa. Se kuvaa energioiden muuttumista, spiraalimaista nousua yhä ylemmäs. Se kuvaa kommunikointia monien tasojen kanssa, mikä on teille monelle jo tuttua.

Kun näet minun lukuni, minun värini, minun aurinkoni, näet pienen osan energiaani ja olen luonasi, kun muistat. Monimutkaisia yhteysmuotoja ei tarvita, sillä energiani on tukemassa teistä jokaista.

Et pelkää luottaa, vaan pelkäät avata sydämesi. Menneiden aikojen muistot ovat kuitenkin jo hälvenemässä, ne pyyhkäisee pois yhä kohoava energia, ja ilo, jonka tunnet muutoksesta. Jos oletkin joutunut monien kaltaistesi kanssa kärsimään herkkyydestäsi, siihen ei ole enää tarvetta. Olet jo suoriutunut niin haastavista testeistä, ettet niitä tässä elämässä osaa edes kuvitella. Tämän elämän haaste ei ole kuolema, ei kidutus, ei rakkaidesi halveksunta. Tämän elämän haaste on valo, rakkaus ja runsaus, uusi tuleva aika, joka tarvitsee vain ottaa vastaan.

Opastusta lukijoille - arkkienkeli Metatron

Kultaisen ajan aamunkoitto on lähellä. Joudutatte ja valmistelette sitä kukin omalla tavallanne. Kokonaisuuden hyväksymisen kautta on mahdollisuus muutokseen. Hyväksy itsesi ihmisen elämässä, kaikki kehot, koko energiakenttäsi, askeleet, joita otit ja askeleet, joita et ottanut. Rakasta tietäsi, ja tiedä, että parempi on tulossa.

Anna valon kirkastua elämässäsi äläkä sulje sitä pois kiireen ja kuviteltujen velvollisuuksien vuoksi. Olet täällä nauttimassa matkasta. Minä valvon jokaisen matkaa, joka kulkee ylösnousemuspolulla. Minun valoni on teissä ja teitä varten. Olemme kaikki yhtä ja tulevaisuus on luvattu.

Kyseenalaista uskomuksesi, tapasi ja tottumuksesi. Jokainen päivä on uusi, eikä eilistä ole.
Minä olen Metatron.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782