Neljä pilaria - BaZi

Neljä pilaria, BaZi on kiinalaista astrologiaa, joka tarkastelee ihmisen elämää elementtien ja eläinten kautta. Syntymäaikamme ja -paikkamme määrävät mitkä elementit ja eläinkuviot ovat kartallamme. Jos tiedät mikä eläin olet kiinalaisessa astrologiassa, olet saanut pienen kosketuksen Neljään pilariin.

Muuttuvat kuviot

Joka vuosi, kiinalaisena uutena vuotena, vaihtuu vuosieläin, jonka energia määrittää vuotta. Lisäksi elementit vaihtuvat omassa kierrossaan, joten vaikkapa metallitiikerin vuosi on aivan eri asia kuin se tiikerivuosi, joka sujui vakaamman maan merkeissä. Jokaisen vuoden ja kuukauden eläimet ja elementit, lentävät tähdet ja muut kartan kuviot vaikuttavat meihin jokaiseen yksilöllisesti.

Jokaisella ihmisellä on myös oman elämän sisällä vaihtelua, elämme eri pilareissa yksilöllisesti eri ikäkausina. Lisäksi BaZi-kartassa on hyviä tai vähemmän hyviä tähtiä, suojelijoita ja muuta mielenkiintoista ja oivalluksia tuovaa. Varsinkin Suomessa, missä meillä on voimakkaat vuodenaikojen vaihtelut, elementtien ymmärtäminen auttaa voimaan paremmin.

Oivalluksia ja käytännön apua

Kiinalainen astrologia on hyvin käytännönläheistä. Ihmisen itse-elementti on määräävä tekijä ja sitä pyritään tukemaan elämän parhaimman sujumisen varmistamiseksi. Mikään ei ole elämässä tai kartassa niin hullusti, etteikö joku konsti löytyisi tehdä asiaa paremmaksi. Kartasta löytyy käytännön asioita, joita voi käyttää tuomaan itselleen voimia ja ne asiat, mitkä vievät omat voimat. Itsetuntemusta kiinalainen astrologia lisää huimasti.

BaZi-kartan avulla saa tietoa muutenkin käytännön elämän avuksi, vaikkapa minkälainen työ sopisi, minkätyyppisen ihmisen kanssa viihtyisin, mikä avuksi jos ihmissuhde mättää, milloin on tulossa hyviä aikoja ja milloin on syytä pitää itsestään huolta...

Hinta BaZi-kartta tulkittuna 111 euroa

Kiinalaisessa astrologiassa kartan tekoon menee aikaa. Toimitusaika n. 3 viikkoa, toimitus sähköpostilla tai erikseen sovittaessa postin kautta.

Lisätiedot , 040 417 6782

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782