Kirjoja

17.Julkaisut on kirjankustantaja, joka julkaisee henkisen tien kulkijoita kiinnostavia kirjoja. Kirjoja ilmestyy muutama vuodessa. Kirjoja on saatavilla Adlibriksestä, Suomalaisesta, Akateemisesta ja Info-kirjakaupoista. Osa tuotteista on saatavilla myös Eranovasta, sekä kaupasta että nettikaupasta.

Valon enkelit - perusteita ja arkea

Valon enkelit ovat oppaitamme, ystäviämme ja auttajiamme, puhdasta, ääretöntä rakkautta ja valoa. He ovat jokaisen luona ja auttavat kaikkia, jotka ­sen sallivat. Kirjassa on perustietoa enkeleistä, arkkienkeleistä ja koko enkelimaailmasta.  Opit myös ymmärtämään omaa suojelusenkeliäsi ja sitä, mitä kaikkea hän ­hyväksesi tekee. Samalla vahvistat yhteyttäsi häneen.
Mukana on paljon käytännöllisiä harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla voit työskennellä enkeleiden kanssa, saada opastusta ja parannusta ja ottaa enkelit osaksi arkielämää.

Sisältöä: Keitä enkelit ovat - suojelusenkeli - enkelimaailmaa - enkelienergian tunnistaminen ja enkelien kanssa työskentely - arkkienkelit - enkelit arjessa - yleisiä enkelikysymyksiä - huolet ja murheet - ihmissuhteet - terveys ja hyvinvointi - parantaminen - runsaus - vahvempi yhteys enkeleihin...

Kirjaa on saatavilla Adlibriksestä, Akateemisesta ja Suomalaisesta sekä GooglePlaysta ja Applen iBookina.

Voit ostaa sen myös Seitsemästoista-kaupasta paperikirjana tai heti ladattavana e-kirjana:

Margit Kinnunen: Tietoisuuden portailla - askelmina oman kehon chakrat

Kirja kertoo chakroista, kehosta, valon auttajista ja vähän myös Margitin omasta tiestä henkisen tien opettajaksi. Chakrat käsitellään kolmannesta ulottuvuudesta lähtien, jotta jokainen saa hyvän pohjan värähtelynsä nostamiselle ja kehonsa hyvinvoinnille. Matkaa kuljetaan värien, tuoksujen, kristallien, enkeleiden ja yksisarvisten kanssa niin kauan, että viidennen ulottuvuuden chakrat ovat kohdillaan ja elämä voi aueta uudenlaisena.

Sisältöä: Kolmannen ulottuvuuden chakrat, niiden ominaisuudet, värit, kristallit ja tuoksut ja chakrojen kanssa työskentely ◊ Neljännen ulottuvuuden chakrat, niiden kehittyminen, vaikutus ja tasapainotus ◊ Viidennen ulottuvuuden chakrat, niiden vaikutus, tasapainotus ja ankkurointi.

Kirja on saatavilla Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Akateemisesta. Jos haluat omistuskirjoituksen, voit tilata kirjan myös suoraan Margitilta, hänet tavoittaa joko blogin tai Facebookin kautta.

Kirjan hinta on 26 e + postikulut 7.00

Osta pdf- e-kirjana Seitsemastoista-kaupasta

 

Numerologia - energiaa ja sieluntietä

Numerot ovat energiaa. Ne kuvastavat mahtavia virtauksia, energioita, joita maailmankaikkeudessa on. Kukin numero on symboli energiasta, joka on erilainen kuin mikään muu. Numeroiden energia on avautumassa meille aivan uudella ­tasolla planeetan värähtelyn noustessa.

Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana, jota kuvaavat omat numeromme. Meillä jokaisella on oma elämäntehtä­vämme ja syy, miksi olemme tällä planeetalla juuri tänä aikana. Sielumme on valinnut meille työkaluja, joita käyttää ja asioita, joissa meidän on tarkoitus tulla mestariksi tässä elämässä. Nämä kaikki löytyvät omista numeroistamme.

Numerologia auttaa ymmärtämään omaa itseään, sielun­tietään ja ihmisiä, joita tällä tiellä kohtaa. Se kertoo myös oman elämämme vaihtuvista sykleistä, niiden energioista ja muista elämämme numeroista.

Numerologia on helppoa ja hauskaa ja tuo paljon oivalluksia avuksi ja iloksi itselle ja muille. Kirjassa neuvotaan numerologisen kartan ja ajanjaksojen laskeminen ja tulkinta sekä numeroiden energian kanssa työskentely. Lisäksi puhutaan numeroihin liittyvistä kristalleista, väreistä, enkeleistä ja säteistä.

Sisältöä: Taustaa ja historiaa ◊ Numeroiden ominaisuudet ja niihin liittyvät värit, kristallit, enkelit ja säteet ◊ Elämänopetus ◊ Syntymäpäivä ◊ Asenne ◊ Minuus ◊ Sydämen toive ◊ Vaikutelma ◊ Numeroiden kappalemäärät ja niiden vaikutus ◊ Muuta nimestä löytyvää ◊ Fyysinen, henkinen, mentaalinen ja spritiuaalinen taso ◊ Henkilökohtainen vuosi, kuukausi ja päivä ◊ Elämän käännekohdat, huiput ja haasteet ◊ Sielunsuunnitelma ◊ Kartan tulkintaa ◊ Ihmissuhteiden numerot ◊ Toistuvat numerot ◊ Numeroiden energian tasapainottaminen ja tuominen elämään.

Kirjaa on saatavilla Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Eranovasta, tai voit tilata sen minulta omistuskirjoituksen kera. Toistaiseksi tilaukset vain sähköpostilla.

Kirjan hinta on 29 e + postikulut 6.60

Henkistä tietä aloittelijoille

Kirja on tarkoitettu henkisen tien alkutaipaleelle, siihen vaiheeseen, kun kiinnostus asioihin on jo herännyt, mutta itsensä voi vielä tuntea vähän epävarmaksi kaikkien outojen käsitteiden ja ristiriitaistenkin tietojen keskellä.

Kirja on täynnä perustietoa, jonka pohjalle on hyvä rakentaa omaa tietään. Se on tarkoitettu avuksi ja opastukseksi, että lukija alkaisi luottaa omaan intuitioonsa ja omiin auttajiinsa ja tietäisi mistä asioista haluaa saada lisätietoa. Ja tietenkin kirjaan on pyydetty enkelien ja muiden valon auttajien siunaukset, jotta jokainen lukija löytäisi juuri oman, parhaimman tiensä parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Sisältöä: Enkelit ◊ Enkelipallot – orbs ◊ Yksisarviset ◊ Ylösnousseet mestarit ◊ Oppaat ◊ Elementaalit ◊ Voimaeläimet ◊ Psyykkiset lahjat: selvänäkö, -kuulo, -tunto ja -tieto sekä intuitio ◊ Värähtelytaajuudet ◊ Valaistuminen ◊ Ylösnousemus ◊ Karma ◊ Aura ◊ Chakrat ◊ Maadoitus ◊ Suojaus ◊ Energioiden puhdistaminen ◊ Oman elämän luominen ◊ Elämän tehtäviä ◊ Tienviittoja

Kirjaa on saatavilla Adlibriksestä ja Suomalaisesta sekä GooglePlaysta ja Applen iBookina.

Osta pdf e-kirjana Seitsemastoista-kaupasta

 

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782