Lohikäärmekoulu I

Etäkurssi, osa 17. koulua

Lohikäärmekoulu I tutustuttaa omaan lohikäärmeeseesi ja ihaniin elementtien lohikäärmeisiin. Ne ovat arjen ja henkisen tien auttajia, suojelijoita ja opastajia, jotka toimivat aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Tutustut omaan lohikäärmeeseesi ja elementtien lohikäärmeiisiin ja työskentelet niiden kanssa itsesi ja muiden hyväksi.

Jokaisella meistä on oma lohikäärme, joka kulkee vierellämme elämä toisensa jälkeen. Oma lohikäärmeemme voi auttaa hyvin monenlaisissa asioissa, ja lukemattomat muut lohikäärmeet ovat myös vain avunpyynnön ja ajatuksen päässä.

Lohikäärmekoulu I koostuu osista, joihin kuuluu luentoja, harjoituksia ja visualisaatioita. Luento-osuuksissa saat yleistä tietä lohikäärmeistä ja omasta lohikäärmeestäsi sekä eri elementtien ja elementtiyhdistelmien lohikäärmeistä.

Harjoituksilla ja visualisaatioilla luot ja vahvistat yhteyksiäsi moniin lohikäärmeisiin, opit toimimaan niiden kanssa ja ennen kaikkea opit ymmärtämään miten monipuolisesti ne voivat meidän elämäämme helpottaa.

Aiheina

  • tietoa lohikäärmeistä ja historian ja henkisen tien lohikäärmeet
  • oma lohikäärme
  • tulilohikäärmeet
  • vesilohikäärmeet
  • ilmalohikäärmeet
  • maalohikäärmeet
  • elementtiyhdistelmien lohikäärmeet

Luentojen avulla tutustut kaikkiin elementtien lohikäärmeisiin ja harjoitusten ja visualisaatioiden avulla opit työskentelemään heidän kanssaan.

Hinta 30 e 17. koulun jäsenille, sis. alvn ja kurssimateriaalin (6 luentoa harjoituksineen pdf-tiedostona, 3 visualisaatiota)

Aloitus ja kesto: Voit aloittaa kurssin koska tahansa sen hankittuasi. Kurssin kesto on noin 1,5-2 viikkoa, mutta voit tietysti käyttää aikaa niin paljon kuin haluat. (Kurssi on saatavilla vain 17. koulun jäsenille)

Lohikäärmekouluun tulee jatkoa ihan pian.  

 

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782