Henkisen tie numerologiaa etänä

Peruskurssi alkaen 1.11.2017

Numerot ovat energiaa, mahtavia virtauksia, joita maailmankaikkeudessa on. Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana. Nimemme ja syntymäaikamme kertovat sielumme valinnoista, asioista, joissa olemme jo mestareita ja asioista, joita sielumme haluaa oppia tässä elämässä.

Numerologia jo sinällään kertoo ihmisen elämästä, ihmissuhteista, sielun valinnoista tätä elämää varten, isoista ja pienistä ajanjaksoista ja monesta muusta asiasta. Nimemme ja syntymäaikamme eivät ole sattumaa, vaan tarkkaan valittu asia, ja niitä tarkastelemalla oppii myös hyväksymään itsensä paremmin. Numerologia auttaa ymmärtämään myös kanssaihmisiä. Henkiseltä kannalta katsottuna numerot ovat energiaa ja niiden kanssa voi työskennellä kuten muunkin energian kanssa.

Tällä etäkurssilla opit numerologisen kartan laskemisen ja numeroiden merkitykset kartan eri kohdissa. Saat paljon tietoa ja ymmärrystä omasta itsestäsi ja kaikista, joiden karttoja lasket. Voit tarkastella asuinpaikkaasi, ihmissuhteitasi ja sitä, miten muut kokevat sinut, ja voit halutessasi muuttaa sitä. Opit laskemaan oman numerologisen vuotesi ja muita elämässäsi kulkevia isompia ja pienempiä syklejä. Tieto auttaa sinua kulkemaan maailmankaikkeuden energiavirrassa helpommin.

Saat laajan kurssimateriaalin, jonka avulla voit jatkaa karttojen tekoa ja halutessasi henkilökohtaista ohjausta minulta sähköpostilla tai Facebookissa.

Kurssin rakenne ja sisältö

Kurssi kestää neljä viikkoa. Kurssiin kuuluu kurssikirje joka viikko ja kirjallinen laaja materiaali pdf:nä, jonka saat talletettua itsellesi. Materiaaliin kuuluu myös tehtäviä, joita tekemällä opit kartan laskemista ja tulkintaa. Kurssiin kuuluu myös video, jossa selitän kartan tulkintaa. Saat myös halutessasi henkilökohtaista opastusta Facebookissa tai sähköpostilla. Aikaa voit käyttää halutessasi enemmänkin kuin neljä viikkoa.

Aiheita ovat mm
  • numeroiden perusmerkitykset
  • mestarinumerot ja muut numeroyhdistelmät
  • numerologisen peruskartan laskeminen
  • sielunsuunnitelman tunnistaminen numerologian avulla
  • omat vahvuudet ja heikkoudet
  • ihmissuhteiden numerot
  • numerologinen vuosi, kuukausi ja päivä
  • elämän syklit
  • numeroiden energia
  • numeroiden enkelit

Hinta

Kurssin hinta on 110 e, sis. alv:n ja kurssimateriaalin.

Ilmoittautuminen ja aloitus

Kurssi alkaa 1.11, ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17. kaupassa 31.10. mennessä. 17. kauppaan >>

Numerologian ammattikurssi alkaa ensi vuoden keväällä, siihen voivat hakeutua peruskurssin käyneet.

 

 

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782