Oman sielun näköinen elämä

Etäkurssi alkaen 11.1.2018, kesto 3+3+2 viikkoa

Vuosi 2018 kantaa 11-värähtelyä. Se on mestarinumero, joka auttaa korkeampaan värähtelyyn, lisää intuitiota ja herkkyyttä ja auttaa yhteistyöhön itseä unohtamatta. On siis hyvä aika kohentaa elämäänsä ja nostaa värähtelyään. Uuteen kultaiseen aikaan ei ole enää kauaa, ja maailman muutos sujuu sitä helpommin, mitä korkeavärähteisempää jokaisen oma elämä on. Olemme jokainen omalta osaltamme tuomassa tälle planeetalle korkeampaa energiaa ja nyt on hyvä aika vahvista yhteyttä planeettaan ja korkeampiin värähtelyihin ja alkaa vihdoin elää oman sielun näköistä elämää.

Uudenvuoden lupaukset, tahdonvoima ja yksittäiset tavoitteet ovat hyviä, mutta ne kantavat vain jonkin matkaa. Yksi tehokas tapa muuttaa elämäänsä on saada se parempaan sopusointuun oman korkeamman itsen ja sielun kanssa. Meillä kaikilla on jonkinlainen mielikuva siitä, minkälaista elämä olisi parhaimmillaan. Se voi olla epämääräinen kuva, hämärä tai haihtuva, mutta sitä voi vahvistaa ja sen mukaan voi alkaa elää, kun ymmärtää mistä on kyse. Syvällinen ymmärrys siitä, mikä on oman sielun tavoite ja mikä on oma korkein tie muuttaa valintoja ja sen myötä koko elämän automaattisesti.

Tällä kurssilla valitset teeman, johon haluat keskittyä, ja jota sitten sovellat koko vuoden koko elämääsi. Ilman pakkoa, vain seuraten sitä, mikä tuo iloa ja innostusta ja kantaa eteenpäin yhä korkeammassa värähtelyssä. Et kaadu yhteen lipsahdukseen tai takapakkiin, koska tiedät, että muutat elämääsi oman sielusi ohjauksessa ja aikaa on koko loppuelämä. Voit olla itsellesi armollinen ja rakastava, ja myös se muuttaa elämääsi. Itsen hyväksyminen kaikkine ”virheineen” vapauttaa erilaiseen elämään. Vuoden teema voi olla esimerkiksi rakkaus, enkelit, 5. ulottuvuus tai jotain muuta, mikä kutsuu itseä.

Kurssi kestää 3 + 3 + 2 viikkoa, joka antaa sinulle työkalut ja uusia tapoja, joilla jatkat muutosta kurssin jälkeenkin. Aloitat työkirjalla, josta täytät osan, tai vaikka kaikki, jos innostusta riittää. Ensimmäiset 3 viikkoa saat kurssikirjeen joka toinen päivä. Mukana on asiaa, harjoituksia ja visualisaatioita. Kolmessa viikossa elämä ehtii muuttua, joten olet jo hyvässä vauhdissa uuden elämäsi kanssa. Jotta tästä tulisi pysyvä muutos, saat vielä kolmen viikon ajan kurssikirjeitä kaksi kertaa viikossa. Ne kannustavat eteenpäin ja tuovat ekstrajuttuja, joita voit halutessasi kokeilla. Kaksi viimeistä viikkoa saat vielä pieniä muistutuksia ja kannustuksia neljä kertaa viikossa.

Tämä voi tuntua monimutkaiselta mallilta, mutta se muodostaa energiavärähtelyn, joka pitää yllä ja maadoittaa uutta energiaa korkeammassa värähtelyssä. Viikkoja on yhteensä 8, joka on elämän tasapainoa, runsautta ja oman elämän johtajuutta. 3 tuo iloa, luovuutta ja vaihtelua. 2 on sopusointua ja harmoniaa, yhteistyötä ja itsenäisyyttä sopivassa sekoituksessa. Kurssikirjeitä on 22, joka on mestariluku, uuden, korkeamman värähtelyn luomista konkreettiseen maailmaan.

Kurssilla auttajinasi ovat yksisarviset, lohikäärmeet, kristallit ja enkelit. Ihan alussa otat yhteyden omaan korkeampaan itseesi, ja kutsut valon auttajat vierellesi. Yhdessä omien auttajiesi kanssa nostat värähtelyäsi ja teet muutosta elämääsi ilolla ja helposti. He pitävät huolen, että kaikki sujuu oman korkeimman sielunsuunnitelmasi mukaisesti. Lohikäärmeet ovat loistavia energian muuntajia, unelmien maadoittajia ja auttajia arjessa. Yksisarviset yhdistävät sinut vahvemmin omaan sielunsuunnitelmaasi ja tuovat kepeyttä, iloa ja rohkeutta. Enkelit ohjaavat, auttavat, tuovat rakkautta ja hälventävät esteitä. Saat monia henkisiä työkaluja, joita opit käyttämään tehokkaasti myös tulevia aikoja varten. Osa on varmasti tuttuja, osa voi olla uusia tuttavuuksia, mutta opit sen, mikä toimii sinulla ja mitä voit käyttää eri tilanteissa. Käytämme kurssilla kristalleja, mutta voit käyttää niitä myös energiatasolla (tähän saat ohjeet), joten sinulla ei tarvitse olla itsellä konkreettisia kiviä.

Hinta

111 e / 17. koulun jäsenille 77 e

Hintaan kuuluu

  • Kurssikirjeet, yhteensä 22
  • Työkirja ja kurssikirjeissä olevia harjoituksia (työkirjan voit joko tulostaa tai täyttää tiedostona)
  • Luentoja, asiaa ja vinkkejä elämän muutoksesta, värähtelyistä, käytettävistä työkaluista, valon auttajista yms. vaihtelevasti joko kurssikirjeissä tai erillisenä pdf:nä tai videolla
  • Visualisaatioita mp3-tiedostona, itselle talletettavaksi myös myöhemmin käytettäväksi, vähintään 5 kpl tukemaan muutosta ja nostamaan värähtelyä (lopullinen määrä vahvistuu kurssin kuluessa, kun ryhmän energia on muotoutunut)
  • Oma suljettu FB-ryhmä, johon voit halutessasi liittyä – ei pakollista:)
  • Minun tukeni koko kurssin ajan

Käytäntö

Aloitus on 11.1, joka on numerologisesti 11111-päivä. 1 on uusi alku, ja kun niitä on peräti viisi kappaletta jonossa, energia on huikea. Yhteenlaskettuna näistä tulee 5, joka on muutosta, iloa, joustavuutta ja elämän ihania asioita. 11.1 on lisäksi yksisarvisten päivä.

Kurssi toimii sähköpostilla, kurssikirjeet sujahtavat aikataulun mukaisesti omaan postilaatikkoosi. (Myös 17. koulun jäsenet saavat poikkeuksellisesti kurssikirjeet sähköpostiin.) Kaikki tiedostot ovat linkkeinä, joten viestit eivät tiedostokooltaan nouse kohtuuttoman suuriksi. Linkkien kautta voit avata ja tallentaa tiedostot itsellesi.

Kenelle

Kurssi sopii sekä aloittelijoille henkisellä tiellä että pidemmälle ehtineille. Aloitat omalta tasoltasi, ja jatkat omien auttajiesi kanssa juuri niin kuin on itsellesi parasta.

Kurssille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksun 17.kaupassa

 

 

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782