17. koulu

17. koulu on kokoelma kursseja, visualisaatioita, videoita ja luettavaa. Koulussa on linjoja, joita voi kulkea, kuten enkelipolku tai yksisarvispolku. Tai sitten voi poimia sieltä täältä juuri sen, mikä itseä kiinnostaa. Koulu ei ole koskaan valmis, se täydentyy ja vähän muuttuukin koko ajan, joten kiinnostavia juttuja riittää jatkuvasti.

17. koulu on maksullinen, jäsenyyden maksettuaan saa vuoden sisäänpääsyn kaikkeen koulussa olevaan aineistoon, josta osa on jäsenille ilmaista ja osa maksaa erikseen.

Jäsenenä saat mm.

  • Suojelusenkeli-kurssin, n. 2 päivän kurssi, jossa vahvistat yhteyttäsi omaan suojelusenkeliisi ja työskentelet hänen kanssaan
  • Chakrat-kurssin, jossa 12 chakraa tulevat tutuksi ja opit tapoja työskennellä chakrojesi kanssa
  • Paljon luettavaa ja opastusta, maadoituksesta, suojauksista ja energian puhdistamisesta sekä blogin ajankohtaisia juttuja
  • Henkistä tietä aloittelijoille -ekirjan ilmaiseksi

Maksullisia kursseja on monen tasoisia. Opiskelun voi siis aloittaa vaikka ihan ensi askelista enkelien, yksisarvisten tai mestarien kanssa, ja kulkea järjestyksessä eteenpäin, tai sitten voi hypätä suoraan sille tasolle, mikä tuntuu itselle sopivalta. Yhtään polkua ei ole pakko seurata loppuun asti, välillä voi hyppiä muualla, palata tai jatkaa taas muualle. Jäsenyyden hankkimisen jälkeen valinnanvapautta on paljon.

Osa kursseista on moniosaisia, tarkoitettu suoritettavaksi monen viikon aikana. Tahdin voi tietysti määrätä aina itse. Kaikissa kursseissa on luentoa, harjoituksia ja visualisaatioita. Osa luennoista on videolla ja osa pdf-tekstinä. Osaan kuuluu työkirja, muissa tehdään harjoituksia muuten.

Enkelipolun kursseja on jo paljon valmiina, kuten Enkelikoulu, Parantaminen enkelien kanssa ja Arkkienkelit. Lisää kursseja valmistuu koko ajan.

Koulun jäsenalueella on on myös blogi, jossa on ajankohtaisia asioita ja videoita. Halukkaat voivat liittyä jäseneksi Facebook-ryhmään, jossa tulee infoa uusista jutuista ja muutakin aiheeseen liittyvää. Minä olen aina tavoitettavissa Facebookin tai sähköpostin kautta jos tulee kysymyksiä tai muuta.

Kaikki tarjolla olevat kurssit ovat osin näkyvissä kaikille. Niitä ei voi kuitenkaan hankkia muuten kuin lititymällä 17. koulun jäseneksi.

Täältä se löytyy >>

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782