Parantaminen enkelien kanssa

Etäkurssi, osa 17. koulua

Enkelimaailmasta autetaan meitä monin tavoin. Yksi näistä tavoista on enkelien parantava energia, joka puhdistaa auraamme ja chakrojamme, poistaa stressiä ja tuo kehon käyttöön lisää elinvoimaa. Voit pyytää omaa suojelusenkeliäsi hoitamaan sinua, tai työskennellä yhdessä arkkienkeli Rafaelin ja parantavien enkeleiden kanssa, se ei vaadi kuin pyynnön.

Tällä kurssilla saat tietoa siitä, miten monella tavalla parantavat enkelit voivat meitä auttaa ja käytännön ohjeita miten voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi. Tämä kurssi ei ole tarkoitettu enkelihoitajaksi haluaville, mutta itseään ja läheisiään voi jokainen hoitaa enkelien avustuksella vallan mainiosti – ja tehokkaasti.

Jos olet jo hoitaja tai parantaja, enkelit ovat varmasti jo apunasi. Voit kuitenkin käyttää hoidoissasi myös pelkästään enkelien parantavaa energiaa, se on erilaista kuin mikään muu, ja voit tästä kurssista saada lisävinkkejä työhösi.

Aiheina

  • luento-osuus Parantaminen enkelien kanssa, mukana käytännön ohjeet itsen ja muiden hoitamiseen
  • Rafaelin parannustemppeli -visualisaatio
  • hoidon vastaanottaminen visualisaatiossa arkkienkeli Rafaelilta

Enkeliparannus on lempeää ja rentouttavaa ja  auttaa kehoamme parantamaan itseään. Se on yksinkertaista, helppoa ja toimivaa.

Hinta: 22 e 17 koulun jäsenille, sis. alv:n ja kurssimateriaalin (Luentopdf ja kaksi visualisaatiota)

Aloitus ja kesto: Voit aloittaa kurssin koska tahansa sen hankittuasi. Kurssin kesto on noin 3-4 päivää, omasta etenemisvauhdista riippuen. (Kurssi on saatavilla vain 17. koulun jäsenille)

 

 

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782