Enkelivalmennus: Rakkaus

Etäkurssi alkaen 8.5.18, 21 päivää

Enkelivalmennus on juuri sitä mitä nimi sanoo, enkelit ovat koutseja, jotka kannustavat, auttavat korjaamaan sen, mikä ei toimi ja tukevat uuden ja paremman tuomisessa elämään.

Rakkausvalmennus enkeleiden kanssa keskittyy rakkauteen ja sen osa-alueisiin. Rakkaus on suurin voima maailmassa, ja kun pääsemme yli riippuvuudesta, rajallisesta ja ehdollisesta rakkaudesta, muutamme elämäämme ja lopulta koko maailman.

Kurssin aiheina ovat sydänchakra ja sen kaikki 33 terälehteä, romanttinen rakkaus, itsen rakastaminen ja rajaton rakkaus. Rakkaudella on monia puolia, ja se vaikuttaa moneen asiaan, oikeastaan aivan kaikkeen elämässämme. Kun rakkaus elämässä lisääntyy, hankalammat puolet joutuvat väistymään.

Arkkienkeli Samuel on rakkauden arkkienkeli, ja hän valvoo ja tukee tätä kurssia. Mukana on myös muita arkkienkeleitä ja tietysti rakkauden enkelit. Lisäksi ihanat monenlaiset vaaleanpunaiset lohikäärmeet auttavat sinua tällä matkalla, kun lisäät rakkautta elämääsi itseäsi varten, ihmissuhteisiisi ja säteilemään aina universumiin asti. Lohikäärmeet tuovat lisäksi iloa ja vauhtia kaikille osallisille.

Kurssi on etäkurssi. Saat 7 videota , aina joka kolmas päivä. 7 on enkelien luku, ja tällä tavalla kurssi kestää 21 päivää, joka on aika, jolloin uusi voi juurtua elämään. Kurssin lopuksi tulee vielä yksi juttu, joka selviää sitten.

Jokaisessa videossa on asiaa rakkaudesta sekä visualisaatio. Videot ovat n 20-30 minuuttia, jotta ehtisit hyvin katsoa ne arjen keskellä. Jokaiseen videoon liittyy myös tehtäviä, jotka on tarkoitus tehdä välipäivinä. Näin omaksut käytäntöön asiat, josta puhuttiin ja josta oli visualisaatio. Kaiken voit tietysti tallentaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.  Aloitus on 8.5, joka tänä vuonna on 6-päivä, eli rakkautta tulvillaan.

Hinta

33 e / 17. koulun jäsenille 22 e

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksun 17.kaupassa

 

 

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782