Lohikäärmeet

Lohikäärmeet ovat neljännen ja viidennen ulottuvuuden elementaaleja. Ne ovat loistavia rakkauden, viisauden, ilon ja luovuuden tuojia ja tarjoavat meille myös suojelusta. Ne voivat olla mahtavia sotureita tai lempeitä ystäviä, tuoden meille aina juuri sitä energiaa, mitä siinä hetkessä kaipaamme.

Kaikki lohikäärmeet ilmaantuivat ensi kerran Lemurialla, ja ovat olleet kanssamme siitä lähtien. Andorran ja Lemurian portaalien avautuminen on tuonut planeetalle yhä enemmän lohikäärmeitä, ja ihmisten tietoisuus niistä on kasvussa. Jos olet jossain elämässä työskennellyt lohikäärmeen kanssa, side välillänne ei koskaan katkea, ja vahvistat sen helposti uudelleen. Kun side on luotu tai uudistettu, lohikäärmeet tulevat avuksi hyvin nopeasti, jo niiden ajatteleminen vetää ne luoksemme.

Lohikäärmeiltä, kuten muiltakin valon auttajilta, on pyydettävä apua, nekään eivät puutu pyytämättä elämäämme. Lohikäärmeet puolustavat, suojelevat, tuovat iloa ja auttavat jopa runsauden kanssa. Saduissa lohikäärmeet vartioivat aarretta sateenkaaren päässä, ja ne todella auttavat saamaan runsautta elämäänsä. Herkille lapsille ja varsinkin koulukiusatuille kannattaa pyytää lohikäärme kaveriksi. Vaikka lapsi ei sitä näe, lohikäärme tuo hänelle maskuliinista voimaa ja rohkeutta ja muuttaa hänen energioitaan. Hyvä parivaljakko avuksi uuden energian herkille lapsille on yksisarvinen ja lohikäärme.

Tulilohikäärmeet ovat hyödyllisiä energiatyöskentelyssä, sillä ne polttavat pois negatiivisuutta aurasta ja chakroista, kun pyydät, ja voivat pitää energiat ympärilläsi mahdollisimman korkeina. Tulilohikäärmeet voivat suojella sinua tai läheisiäsi tulimuurillaan joko meditaatiossa tai öisin. Kutsu tulilohikäärmeitä auttamaan myös ongelma-alueille polttamaan pois pelkoja ja illuusioita, tai sota-alueille polttamaan pois raskaita negatiivisia energioita. Jos astrologinen merkkisi on tulimerkki, sinulla on jo tulilohikäärme apunasi, muiden on erikseen kutsuttava heidät elämäänsä.

Maalohikäärmeet suojelevat ja puhdistavat leylinjoja. Voit pyytää maalohikäärmeitä pitämään pyhien paikkojen energian puhtaana sekä pitämään maaperän kotisi alla puhtaana.

Vesilohikäärmeet, jotka ovat oikeastaan vesikäärmeitä, pitävät yllä vesien pyhää geometriaa. Voit kutsua niitä auttamaan nostamaan minkä tahansa veden värähtelyä. Vesielementti liittyy tunteisiin, joten voit pyytää apua myös tunteiden kanssa ja sielunsuunnitelmasi muistamisessa. Vesilohikäärmeet auttavat myös kaikessa luovassa työskentelyssä ja elämän virtaamisessa.

Ilmalohikäärmeet kuten muutkin ilman elementaalit auttavat meitä oivalluksiemme ja toiveidemme kanssa. Voit pyytää niitä puhaltamaan korkeavärähteistä ilmaa paikkoihin, sekä tuomaan puhtaan, korkeavärähteisen energiaspiraalin pitämään kotisi energian puhtaana.

Viidennen ulottuvuuden kultaiset lohikäärmeet ilmaantuivat planeetalle Kosmisena hetkenä. Ne ovat täällä auttaakseen meitä ylösnousemuksessa. Ne voivat halutessamme tulla pitämään henkisten kokoontumisten energioita viidennessä ulottuvuudessa.

Violettiliekin lohikäärmeet ovat viidennen ulottuuden lohikäärmeitä. Arkkienkeli Gabriel ja arkkienkeli Zadkiel loivat ne auttamaan meitä ylösnousemusprosessissa. Ne puhdistavat matalan energian alueita. Kun joku alue pitää puhdistaa, neljännen ulottuvuuden lohikäärmeet puhdistavat sen, ja niitä seuraavat Violettiliekin lohikäärmeet, puhdistaen kaiken, mitä on vielä jäljellä ja harmonisoiden alueen energian. Lopulta arkkienkeli Zadkiel ja arkkienkeli Gabriel asettavat paikan Kosmiseen timanttiviolettiliekkiin pitämään energian korkeimpana mahdollisena niin kauan kuin mahdollista.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782