Maadoitus

Henkisen tien perusjuttuja ovat suojaus, puhdistaminen ja maadoitus.

Melkein jokainen henkistä tietä kulkeva törmää siihen, että maadoitus toimii joskus heikosti. Se tarkoittaa sitä, että olemme tavallaan kuin irti maasta, energiamme leijuu jossain muualla kuin pitäisi, juurtuneena planeettaan. Usein myös planeetalle virtaavat valtavat energiavirrat heittävät meidät irti juuristamme, ja joudumme kiinnittämään jonkin aikaa enemmän huomiota maadoittumiseen. Näitä tulee nykyään monta kertaa vuodessa.

Maadoittumisen puutteen voi huomata esim. siitä, että asiat hajoavat, mitään ei saa aikaiseksi, tai tavarat tippuvat käsistä, törmäilee eikä hallitse kehoaan. Voi olla myös henkisesti hutera olo, vähän kuin sisäistä vapinaa. Joskus se voi ilmetä myös huimauksena tai huminan tunteena päässä, päänsärkynä, pahoinvointina, tai kylminä jalkoina.

Maadoittuminen tuo tasapainoa elämään ja auttaa elämään nyt-hetkessä. Se muodostaa myös suojan, toisten energiat eivät niin paljon vaikuta kun itse on maadoittunut. Maadoittaminen on tärkeää myös siksi, että emme pysty toteuttamaan elämäntehtäväämme, jos energiamme ei ole täällä. Olemme tulleet tänne omasta valinnastamme, ja meillä on täällä tehtävä, ja nauttiaksemme elämästämme ja toteuttaaksemme sielumme suunnitelman meidän on oltava tällä planeetalla täysin läsnä. Lisäksi mitä vahvemmat juuret, sitä korkeammalle voimme nostaa energioitamme.

Miten maadoitutaan

Maadoittumista auttavat arkipäivän askareet, siivous, leipominen, ruuanlaitto, puutarhatyöt. Lapset ja kotieläimet ovat hyvin maadoittavia, heidän kanssaan touhutessa on taatusti läsnä nyt-hetkessä. Käveleminen auttaa myös, ennen luostarien asukkaat kävelivät päivittäin monia kilometrejä pitääkseen itsensä tasapainossa henkisessä kilvoittelussa. Myös kaikki luonnossa oleilu on maadoittavaa ja samalla puhdistavaa. Mänty on todella maadoittava, nojaa selkä runkoa vasten ja anna puun energian vaikuttaa. Kesäisin on hyvä, kun pääsee istuskelemaan kallioille ja heittäytymään nurmikolle pitkälleen ja voi antaa maan hoitaa ja tasapainottaa itseään. Sanotaan, että vähintään 15 minuuttia maakosketusta päivässä parantaa kaikki sairaudet. Mikään ei estä testaamasta tätä ilmaista hoitoa.

Maadoittumista voi tehdä myös ajatuksilla, meditaatiossa ja muutenkin. Ajattele jalkapohjista kasvavia juuria, kuinka ne menevät joka uloshengityksellä syvemmälle ja syvemmälle, maan uumeniin. Tai voit ajatella jalkapohjistasi ja juurichakrastasi mahtavat kivipilarit syvälle maan sisään. Kallion ajatteleminen jalkojen alle voi auttaa. Monet kantavat maadoittavia kiviä mukanaan. Niitä ovat yleensä kaikki tummat kivet, punaiset, mustat ja ruskeat. Hematiitti on hyvin maadoittava, samoin galena (lyijyhohde) ja rubiini. Kiviä voi käyttää myös energiatasolla, vaikka pyytää yöksi hematiittirenkaat nilkkoihin - kunhan muistat aamulla kiittää asiasta. Nämä ovat kuitenkin apukeinoja, arkipäivän elämäntavasta saa paremman maadoituksen.

Enkeleiltä voi myös pyytää maadoittumista. He auttavat aina. Joskus olen ”nähnyt” kuinka enkelit kaatavat sementtiä jalkoihini pitääkseen minut maassa. He ovat myös auttaneet saamalla minut myöhästymään bussista, jolloin olen joutunut kävelemään kilometrejä. Ei heti niin kivaa, mutta huomasin selvästi olon paranevan.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782