Ajankohtaisia energioita, tulevia juttuja, vinkkejä... Kursseja, tapahtumia, ja mitä on menossa.

Maaliskuu 2018

Taivaat aukeavat

Sanoi arkkienkeli Metatron, kun kysyin mitä tapahtuu kevätpäiväntasauksen aikaan. Mitä pidemmälle matkamme uuteen kultaiseen aikaan edistyy, sitä voimakkaampia energiavirtoja saamme planeetalle. Jokaisen on herättävä, ja jos haluaa takertua kynsin hampain kiinni 3D-maailmaan, se voi olla hankalaa. Kenenkään ei tarvitse tietenkään alkaa hörhöksi, voi elää tietoisesti ja sydämen opastuksella vaikkei kävisi kursseilla, osaisi hörhösanastoa eikä kiinnittäisi mitään huomiota enkeleihin. Joskus valon tien kulkijoillakin on hankaluuksia, jos he pitävät henkisen tiensä täysin irti omasta arkipäivästään. Pyhimysten ja erakoiden elämä on jäänyt kauas taakse, ja ihan arjessa meidän on jokaisen elettävä omaa valoisinta elämäämme.

Kultaiselta Atlantikselta kultaiseen aikaan

Kultainen Atlantis on ainakin minulla, ja kuuleman mukaan monella muullakin, tullut rytinällä takaisin tietoineen, energioineen ja osaamisineen. Samalla olen alkanut ymmärtää sitä elämää paremmin, ja tajunnut, että ei se nyt tavallaan niin kovin paljon nykyisestä eroa. Ihan samalla lailla ihmiset tekivät töitä, kasvattivat perheitään, viettivät aikaa läheistensä kautta ja huvittelivat vapaa-aikana. Ero onkin siinä, että atlantislaisille henkinen elämä, meditointi, seremonia, juhlistaminen, enkelien ja muiden valon auttajien kanssa toimiminen oli osa arkipäivää. Eroa oli yhteisöllisyydessä, kaikki kuuluivat joukkoon hyväksyttyinä ja arvostettuina. Eroa oli planeetan, luonnon ja eläinten kohtelussa, ja tämä on asia, jossa olemme alkaneet vihdoin edistyä. Tietysti Kultaisella Atlantiksella oli huikea teknologia, johon siihenkin alamme vähitellen olla valmiita. Hyvä me.

On tietysti vähän haikeaa ajatella kaikkea sitä ihanuutta mitä Kultaisella Atlantiksella oli, mutta me olemme luomassa sen tänne ihan heti, joka päivä pala palalta. Uuden kultaisen ajan on sanottu alkavan 2032, mutta ennuste tehtiin eri energiassa aikaa sitten, joten planeetta saattaa nousta viidenteen ulottuvuuteen jo ennen sitä. Olisiko siis aika myöntää, että muutos on tullut, ja takaisin ei ole menoa? Meistä tulee kaikista omalla tavallamme hörhöjä, ja jos läheiset tai työkaverit tai muu maailma ei siltä vielä tunnu, omalla elämällä voi näyttää että hyvin sujuu, vaikka enkeleitä sujahtelee siellä täällä ja lohikäärmeet pyörivät ympärillä. Jos haluat valaista muidenkin elämää, puheet ei paljon paina, oma esimerkki on ainoa mikä toimii.

Kristallit, lohikäärmeet ja numerot ja Dianan uudet jutut – kursseja...

17. koulun Lohikäärmekoulu II on valmistumassa. Pari kuukautta myöhässä mutta kuitenkin. Oli  hankala saada selkoa noista arkkienkeleiden lohikäärmeistä, kun en millään tajunnut miksi niitä tarvitaan, enkelit ja säteet ja vaikka mitä on jo olemassa, joten miksi vielä lohikäärmeetkin arkkienkeleiden kanssa? No, selvisi, ja saadaan kurssi käyntiin tuota pikaa, viikon sisällä pitäisi olla valmista.

Kristallikurssia on kovasti kyselty, ja nyt kun olen taas alkanut itsekin enemmän työskennellä kristallien kanssa, voisi olla aika. En halua sanoa aikaa, koska Diana Cooperin Suomen vierailun jälkeen on tuota työtä riittänyt entistä enemmän – ja ennenkin oli jo ihan riittävästi. Tulossa kuitenkin jo nyt keväällä. Jos on joku aihe tai kysymys, josta erityisesti toivot saavasi tietoa kristalleihin liittyen, laita viestiä, kiitos.

Numerologian ammattikurssi alkaa 16.4. Se on avoinna heille, jotka ovat käyneet peruskurssin joko etänä tai kahden päivän livekoulutuksena. Lisätietoja >>

Diana Cooper Foundationin koulutuksia uudella tavalla

Dianan Suomen vierailusta lähti toden teolla käyntiin Diana Cooper Foundationin muutos. Opettajakoulutukset toimivat kuten ennenkin mutta niiden alku avautuu nyt kaikille asioista kiinnostuneille. Ihan kuten ennenkin olisi hyvä tietää asioista jotain ennen kurssille tuloa, sillä asiaa on paljon, tahti on tiivis ja ihan alkeista ei ehditä lähteä. Suomi on monessa asiassa edelläkävijä, niin myös tässä. Uudet koulutukset alkavat enkelikoulutuksina Turussa 20-22.4. Lisätietoja askelmista >>

Kevätpäiväntasaus ja muut energia-ajat

Täysikuut, auringonpimennykset, tasaukset, seisaukset, tupla- ja triplapäivät… kaikki vähänkin merkittävät tapahtumat vuodenkierrossamme ovat nyt voimakkaiden energiavirtojen aikaa. Tim Whildin vierailulla oli puhetta siitä, että joulun Kristusvalon myötä viime vuoden lopulla lähetettiin muitakin energioita ennen näkemättömällä voimalla. Ja taas mennään, nimittäin kevätpäiväntasaus on juuri nyt.

Kuten alussa sanoin, kysyin arkkienkeli Metatronilta mitä tapahtuu, ja hän sanoi, että taivaat aukeavat. Sain selityksenkin sitten, kun olin vähän aikaa nieleskellyt:). Planeetalle tulee jumalallisen feminiinisyyden ja kosmisen rakkauden energioita, näin ne hopeisena ja vaaleanpunaisena energiana, joka virtaa kuin kaatosade joka puolelle. Tämä energiavirta on meidän sisäisen työmme tukemiseksi, että ottaisimme enemmän käyttöön viidennen ulottuvuuden sydänchakramme ja eläisimme tasapainoisesti rakkauteen perustuvaa elämää. Tiedossa on havahtumisia siihen, mikä ei ole kohdillaan, ja itselle oikean tien valitsemista. Kuten aina, me voimme tehdä sen vaikeasti tai helposti.

Mikä tahansa tilanne, mikä tahansa valinta, keskity hetkeksi sydämeesi ja hengitä valkoista ja vaaleanpunaista valoa sydämesi kautta. Vasta sitten sano mitä haluat, tee valinta tai lähetä sähköposti tms. Rakkaus ei ole vain tunne, se on energia ja voima, joka voi ja tulee muuttamaan kaiken.

Rakkaudella ja valolla
terveisin
Ulla

 

Helmikuu 2018

Yksi vuoden kovimmista energia-avauksista on juuri nyt. Uusikuu juuri nyt liittyy yksilöllisyyteen, aitouteen, rehellisyyteen ja oman korkeamman tien kulkemiseen ja laukaisee niitä uusia juttuja, joita luomme todeksi seuraavat puoli vuotta.

Koko vuoden teema on korkeamman energian tuominen elämään, yhteisöllisyys ja ystävällisyys kaikkia kohtaan. Siinä paketti, joka tulee viemään meitä hurjaa vauhtia kohti uutta kultaista aikaa.

Ihana päästä aloittamaan kevättä numerologian parissa, Numerologian peruskurssi on alkamassa 22.2 >> (avoinna kaikille), ja odotan sitä innoissani. Olemme vasta alkaneet ymmärtää numeroiden energiaa ja miten sitä voisi käyttää, ja olinkin tosi mielissäni saadessani Diana Cooperilta ja myös ylösnousseilta mestareilta Merliniltä ja Kuthumilta vähän lisäopastusta asioista. Omat muistot numeroiden ja numerologian käytöstä Kultaisella Atlantiksella alkavat myös olla jo selvempiä, joten sekin tuo aina uutta kursseihin:).

Dianan vierailu Suomessa

Diana Cooper kävi Minä Olen  -messuilla Helsingissä, ja samalla teki paljon työtä Suomen ja meidän kaikkien hyväksi. Workshopissa luotiin mahtava korkeamman valon portaali Hämeenkoskelle. Paikka valikoitui siksi, että se levittää valoa laajemminkin kuin pääkaupunkiseudulle ja siksi, että siellä on jo vuosia tehty pohjatyötä valon tuomiseksi maailmaan. Portaali toi meille kaikille, Suomelle ja maailmalle upouuden hurjan korkevärähteisen valon kanavan, jonka kautta tulee mm. lohikäärmeitä, yksisarvisia, Kristus-valoa ja arkkienkeli Gabrielin timanttivaloa. Sieltä se leviää Hämeestä joka suuntaan. Voit ottaa meditaatiossa yhteyttä siihen vain aikomuksella.

Diana puhui moneen kertaa siitä, miten erityinen Suomi on, miten saamme valoa suoraan korkeavärähteisemmästä portaalista Pohjoisnavalla ja miten metsämme ovat yhteydessä moniin tähtijärjestelmiin. Mehän jo tiedämme, että meillä on erityinen rooli tässä ajassa, valon levittäminen ja ennen kaikkea esimerkin näyttäminen. Millään muulla tavalla kun ei voi ihmisiä herätellä kuin kulkemalla itse valon tietä. Yritän aina välillä itsekin herätellä väkisin joitain lähimmäisiä, mutta se ei toimi. Jokainen havahtuu omaan tahtiinsa, omalla tavallaan vaikka joskus toisin toivoisi.

Diana Cooper Foundationin koulutukset  aukeavat kaikille, startti Turussa huhtikuussa

Monet ovat halunneet mukaan Diana Cooper Foundationin koulutuksiin, koska ne ovat niin hyviä, laadukkaita ja perustuvat Dianan opetuksiin. Koulutukset ovat olleet aina avoinna kaikille, mutta ilmeisesti sana opettaja koulutusten nimessä on ollut vähän pelottava – vaikka opettajaksi ryhtymistä ei mitenkään vaadita.

No, joka tapauksessa nyt opettajakoulutuksia ollaan muuttamassa ja taas kerran suomalaiset ovat mukana tekemässä uutta. Muutokset tulevat näkymään koko maailmassa kesällä, mutta koska me olemme niin etujoukoissa ja pitkälle edistyneitä (hyvä Suomi, hyvä meidän opet) näissä asioissa, Suomessa toteutetaan enkeliopettajakoulutus pilottina uudella tavalla jo keväällä.

Muutokset tarkoittavat sitä, että opettajakoulutus pilkotaan askelmiksi, joista kolme ensimmäistä on mahdollista kaikille, ja vasta sitten he, ketkä haluavat opettajiksi, jatkavat eteenpäin. Askeleet ovat Perusta, Oma kehitys, Oma mestaruus ja Opettajakoulutus.

Perusta on 1 pv, antaen kuten nimi sanoo, vahvan perustan kulkea omaa henkistä tietään. Tämä on avoinna kaikille, ja sen voi käydä ihan pelkästäänkin, jos muuta ei tarvita. Perusta on ensimmäinen askel jatkaa pidemmälle, mutta sitä ei tarvitse käydä kuin kerran, ja sen jälkeen voi jatkaa enkeleiden, mestareiden, yksisarvisten kanssa tai mihin tahansa seuraavan tason kurssille.

Oma kehitys on 2 pv, ja siinä tuodaan enkelit omaan elämään niin, että ihminen voi kehittyä omalla tiellään enkelien ohjauksessa ja heidän kanssaan työskennellen. Myöhemmin tietysti tulee muutkin aiheet, mutta aloitetaan enkeleistä. Kesällä pitäisi olla jo mestarit valmiina, ja sitten muut. Tähän voi tulla jos on käynyt Perusta-kurssin, ja näitä 2. tason kursseja voi käydä ihan niin monta kuin haluaa, vaikka kaikki aiheet.

Oma mestaruus on juuri sitä mitä nimi sanoo, 3 päivän koulutus korkeammissa värähtelyissä, tuoden enkelit avuksi oman elämän mestaruuteen laajasti ja voimakkaasti, käytännöllisellä ja henkisellä tavalla. Tämä taso on jo melkoisen korkeaa värähtelyä ja tuo taatusti oman mestaruuden ja sielunsuunnitelman käytäntöön. Tämä taso menee linjoittain, eli jos on käynyt vaikka enkeleistä Oma kehitys –tason, voi tulla Enkelit Oma mestaruus –kurssille.

Sen jälkeen halukkaat voivat jatkaa Opettajakoulutukseen, jolloin oppii pitämään kursseja ja käyttämään oppimaansa muiden hyväksi eri tavoin. Tämä kestää neljä päivää ja sisältää paljon käytännön harjoittelua ja arvokasta tietoa miten asiat tehdään.

Keväällä alkaa

Ja kaikki tämä on nyt sitten mahdollista päästä käymään ensimmäisenä maailmassa:). Käytännön yksityiskohdat ovat vielä vähän pimennossa, mutta sen verran tiedän, että Perusta 1 pv ja Enkelit Oma kehitys ovat ilmeisesti Turussa huhtikuussa yhtenä pe-la-su viikonloppuna. Voi tulla käymään pelkän Perustan, jos siltä tuntuu, tai jatkaa enkeleiden parissa.

Seuraavat osat ovat sitten muutaman viikon päästä, ensin Enkelit Oma mestaruus 3 pv luultavasti toukokuussa ja Opettajakoulutus 2 pv ehkä kesäkuun alussa ja loput 2 pv kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa, riippuen miten kurssilaisille sopii.

Kun tiedän enemmän, laitan koulutuksia 17. kauppaan ja Seitsemastoista-nettisivuille ja mihin nyt keksin, mutta ilmoittautua voi jo nyt laittamalla sähköpostia. Jos olet varma, että haluat jatkaa enkeliopettajaksi asti, voit laittaa hakulomakkeen, joka löytyy minun sivuiltani. Jos haluat käydä vain ensimmäisiä askelmia ja miettiä jatkoa myöhemmin, tässä vaiheessa hakemusta ei tarvita.

Ihanaa helmikuun loppua ja kevään alkua. On aika avautua valolle ja olla se, kuka olet

Hyvää kiinalaista uutta vuuotta!
t. Ulla

 

 

Tammikuu 2018

Ihana energiamuutos tulvahti välittömästi 1.1, ja tuntui kuin olisi saanut vedettyä henkeä pitkästä aikaa. Vähän on energia siitä madaltunut, mutta koko vuosi tulee olemaan ihan erilainen kuin edeltäjänsä, kiitos ja ylistys siitä. Ensi viikon superkuu, täysikuu ja kuunpimennys tulee taas olemaan mielenkiintoista energiaa tulvillaan. Tämän vuoden kompastuskivi kun on helposti oman itsen, oman viisauden vähättely, ja oman paremman elämän syrjään siirtäminen.

”Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.” sanoi jo Mahatma Gandhi. Mikään energia, mikään muutos parempaan ei tule odottamalla. Se tulee, kun oma energia muuttuu.

Olen varmaan joka ikisellä kurssilla puhunut nykyään samasta asiasta: aloita aamu sillä energialla mitä haluat elämääsi. Pyydä se porukka paikalle, joka tuntuu omimmalta, enkelit, jotkut lohikäärmeistä, mestarit, yksisarviset, ja pyydä, että he täyttävät aurasi haluamallasi energialla ja auttavat sinua pysymään siinä koko päivän. Helppoa, tehokasta, ja menee ainakin minuutti tai ehkä jopa kaksi, jos haluaa kovasti keskittyä.

Mahtava energiakevät

Diana Cooper on tulossa Minä Olen –messuille 10-11.2. Dianan kursseilla ja luennoilla on aina todella korkeat ja rakkaudelliset energiat. Ihanaa saada hänet Suomeen, Dianan energia ja se, mitä teemme hänen kanssaan luennolla ja workshopissa tuo valtavasti valoa tänne. Samaan aikaan ilmestyvät Dianan suomenkieliset lohikäärmekortit. Niitä on messuilta saatavilla, kuten myös suomenkielistä kirjaa Arkkienkelien opas ylösnousemukseen. Diana jakaa myös nimikirjoituksia ostoksiin. Minä ja Suomen muut masteropettajat menemme Dianan seuraksi, joten siellä sitten nähdään. Tule nykäisemään hihasta, jos haluat jutella. Dianan luento on ilmainen messukävijöille, workshop on maksullinen, lipun saa tästä >>

Tim Whild jatkaa energiavyörytystä sitten maaliskuussa, 10-11.3 Jyväskylässä. Timin kursseille on vielä paikkoja lauantaille, jolloin puhutaan ylösnousemuksesta, Atlantiksesta, lohikäärmeistä, ajankohtaisista energioista yms, ja aktivoidaan omaa ylösnousemustietä ja Atlantiksen osaamista. Lauantai-sunnuntai kahden päivän kurssille on pari paikkaa peruutusten vuoksi nyt vielä vapaana. Silloin lauantain kurssi jatkuu sunnuntaina Atlantiksen edistyneempien juttujen parissa, kuten äänen ja kristallien käytön kanssa. Ilmoittautumiset minulle sähköpostilla ulla at seitsemastoista.com mahdollisimman pian.

17. koulu ja muut kurssit

Lohikäärmekoulu on valmiina aloitettavaksi koska vain sopii. I osa keskittyy elementtien lohikäärmeisiin, eli niihin ihaniin apureihin, joihin kuuluvat myös meidän jokaisen omat lohikäärmeet. Joka on ottanut oman lohikäärmeensä vahvemmin elämäänsä, ei tule katumaan. Enkelimaailmaan kuuluvat lohikset ovat todella hyviä apureita monessa asiassa. Lohikäärmekouluun tulee jatkoa pian, aina kolmen kurssin verran. Myös kristallikurssia kysellään kovasti, ja sekin pitäisi pian olla valmiina.

Kaikille avoimena 22.2 alkaa Numerologian peruskurssi etänä. Se on ollut kovasti tykätty ja kyselty kurssi, sillä numerologia antaa todella paljon ymmärrystä elämästä ja ihmisistä. Peruskurssia seuraa ammattikurssi sitten myöhemmin keväällä.

Kurssi löytyvät 17. kaupasta ja koulusta >>

Viidennen ulottuvuuden avoin sydän on paras muutostyökalu, sekä itselle että maailmalle. Toimiva sydänchakra on myös totuusmittari, luovuuden tuoja, rauhan lähettiläs ja koko planeetan värähtelyn nostaja. Yksi sydän kerrallaan me teemme muutoksen maailmaan. Avaa oma sydämesi varauksettoman rakkauden kanavaksi, tai pyydä enkeleitä auttamaan, että saat sen auki. Maailma näyttää erilaiselta sydämen kautta.

Rakkauden enkelit vierellesi
t. Ulla
∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782