Ajankohtaisia energioita, tulevia juttuja, vinkkejä... Kursseja, tapahtumia, ja mitä on menossa.

Helmikuu 2018

Yksi vuoden kovimmista energia-avauksista on juuri nyt. Uusikuu juuri nyt liittyy yksilöllisyyteen, aitouteen, rehellisyyteen ja oman korkeamman tien kulkemiseen ja laukaisee niitä uusia juttuja, joita luomme todeksi seuraavat puoli vuotta.

Koko vuoden teema on korkeamman energian tuominen elämään, yhteisöllisyys ja ystävällisyys kaikkia kohtaan. Siinä paketti, joka tulee viemään meitä hurjaa vauhtia kohti uutta kultaista aikaa.

Ihana päästä aloittamaan kevättä numerologian parissa, Numerologian peruskurssi on alkamassa 22.2 >> (avoinna kaikille), ja odotan sitä innoissani. Olemme vasta alkaneet ymmärtää numeroiden energiaa ja miten sitä voisi käyttää, ja olinkin tosi mielissäni saadessani Diana Cooperilta ja myös ylösnousseilta mestareilta Merliniltä ja Kuthumilta vähän lisäopastusta asioista. Omat muistot numeroiden ja numerologian käytöstä Kultaisella Atlantiksella alkavat myös olla jo selvempiä, joten sekin tuo aina uutta kursseihin:).

Dianan vierailu Suomessa

Diana Cooper kävi Minä Olen  -messuilla Helsingissä, ja samalla teki paljon työtä Suomen ja meidän kaikkien hyväksi. Workshopissa luotiin mahtava korkeamman valon portaali Hämeenkoskelle. Paikka valikoitui siksi, että se levittää valoa laajemminkin kuin pääkaupunkiseudulle ja siksi, että siellä on jo vuosia tehty pohjatyötä valon tuomiseksi maailmaan. Portaali toi meille kaikille, Suomelle ja maailmalle upouuden hurjan korkevärähteisen valon kanavan, jonka kautta tulee mm. lohikäärmeitä, yksisarvisia, Kristus-valoa ja arkkienkeli Gabrielin timanttivaloa. Sieltä se leviää Hämeestä joka suuntaan. Voit ottaa meditaatiossa yhteyttä siihen vain aikomuksella.

Diana puhui moneen kertaa siitä, miten erityinen Suomi on, miten saamme valoa suoraan korkeavärähteisemmästä portaalista Pohjoisnavalla ja miten metsämme ovat yhteydessä moniin tähtijärjestelmiin. Mehän jo tiedämme, että meillä on erityinen rooli tässä ajassa, valon levittäminen ja ennen kaikkea esimerkin näyttäminen. Millään muulla tavalla kun ei voi ihmisiä herätellä kuin kulkemalla itse valon tietä. Yritän aina välillä itsekin herätellä väkisin joitain lähimmäisiä, mutta se ei toimi. Jokainen havahtuu omaan tahtiinsa, omalla tavallaan vaikka joskus toisin toivoisi.

Diana Cooper Foundationin koulutukset  aukeavat kaikille, startti Turussa huhtikuussa

Monet ovat halunneet mukaan Diana Cooper Foundationin koulutuksiin, koska ne ovat niin hyviä, laadukkaita ja perustuvat Dianan opetuksiin. Koulutukset ovat olleet aina avoinna kaikille, mutta ilmeisesti sana opettaja koulutusten nimessä on ollut vähän pelottava – vaikka opettajaksi ryhtymistä ei mitenkään vaadita.

No, joka tapauksessa nyt opettajakoulutuksia ollaan muuttamassa ja taas kerran suomalaiset ovat mukana tekemässä uutta. Muutokset tulevat näkymään koko maailmassa kesällä, mutta koska me olemme niin etujoukoissa ja pitkälle edistyneitä (hyvä Suomi, hyvä meidän opet) näissä asioissa, Suomessa toteutetaan enkeliopettajakoulutus pilottina uudella tavalla jo keväällä.

Muutokset tarkoittavat sitä, että opettajakoulutus pilkotaan askelmiksi, joista kolme ensimmäistä on mahdollista kaikille, ja vasta sitten he, ketkä haluavat opettajiksi, jatkavat eteenpäin. Askeleet ovat Perusta, Oma kehitys, Oma mestaruus ja Opettajakoulutus.

Perusta on 1 pv, antaen kuten nimi sanoo, vahvan perustan kulkea omaa henkistä tietään. Tämä on avoinna kaikille, ja sen voi käydä ihan pelkästäänkin, jos muuta ei tarvita. Perusta on ensimmäinen askel jatkaa pidemmälle, mutta sitä ei tarvitse käydä kuin kerran, ja sen jälkeen voi jatkaa enkeleiden, mestareiden, yksisarvisten kanssa tai mihin tahansa seuraavan tason kurssille.

Oma kehitys on 2 pv, ja siinä tuodaan enkelit omaan elämään niin, että ihminen voi kehittyä omalla tiellään enkelien ohjauksessa ja heidän kanssaan työskennellen. Myöhemmin tietysti tulee muutkin aiheet, mutta aloitetaan enkeleistä. Kesällä pitäisi olla jo mestarit valmiina, ja sitten muut. Tähän voi tulla jos on käynyt Perusta-kurssin, ja näitä 2. tason kursseja voi käydä ihan niin monta kuin haluaa, vaikka kaikki aiheet.

Oma mestaruus on juuri sitä mitä nimi sanoo, 3 päivän koulutus korkeammissa värähtelyissä, tuoden enkelit avuksi oman elämän mestaruuteen laajasti ja voimakkaasti, käytännöllisellä ja henkisellä tavalla. Tämä taso on jo melkoisen korkeaa värähtelyä ja tuo taatusti oman mestaruuden ja sielunsuunnitelman käytäntöön. Tämä taso menee linjoittain, eli jos on käynyt vaikka enkeleistä Oma kehitys –tason, voi tulla Enkelit Oma mestaruus –kurssille.

Sen jälkeen halukkaat voivat jatkaa Opettajakoulutukseen, jolloin oppii pitämään kursseja ja käyttämään oppimaansa muiden hyväksi eri tavoin. Tämä kestää neljä päivää ja sisältää paljon käytännön harjoittelua ja arvokasta tietoa miten asiat tehdään.

Keväällä alkaa

Ja kaikki tämä on nyt sitten mahdollista päästä käymään ensimmäisenä maailmassa:). Käytännön yksityiskohdat ovat vielä vähän pimennossa, mutta sen verran tiedän, että Perusta 1 pv ja Enkelit Oma kehitys ovat ilmeisesti Turussa huhtikuussa yhtenä pe-la-su viikonloppuna. Voi tulla käymään pelkän Perustan, jos siltä tuntuu, tai jatkaa enkeleiden parissa.

Seuraavat osat ovat sitten muutaman viikon päästä, ensin Enkelit Oma mestaruus 3 pv luultavasti toukokuussa ja Opettajakoulutus 2 pv ehkä kesäkuun alussa ja loput 2 pv kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa, riippuen miten kurssilaisille sopii.

Kun tiedän enemmän, laitan koulutuksia 17. kauppaan ja Seitsemastoista-nettisivuille ja mihin nyt keksin, mutta ilmoittautua voi jo nyt laittamalla sähköpostia. Jos olet varma, että haluat jatkaa enkeliopettajaksi asti, voit laittaa hakulomakkeen, joka löytyy minun sivuiltani. Jos haluat käydä vain ensimmäisiä askelmia ja miettiä jatkoa myöhemmin, tässä vaiheessa hakemusta ei tarvita.

Ihanaa helmikuun loppua ja kevään alkua. On aika avautua valolle ja olla se, kuka olet

Hyvää kiinalaista uutta vuuotta!
t. Ulla

 

 

Tammikuu 2018

Ihana energiamuutos tulvahti välittömästi 1.1, ja tuntui kuin olisi saanut vedettyä henkeä pitkästä aikaa. Vähän on energia siitä madaltunut, mutta koko vuosi tulee olemaan ihan erilainen kuin edeltäjänsä, kiitos ja ylistys siitä. Ensi viikon superkuu, täysikuu ja kuunpimennys tulee taas olemaan mielenkiintoista energiaa tulvillaan. Tämän vuoden kompastuskivi kun on helposti oman itsen, oman viisauden vähättely, ja oman paremman elämän syrjään siirtäminen.

”Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.” sanoi jo Mahatma Gandhi. Mikään energia, mikään muutos parempaan ei tule odottamalla. Se tulee, kun oma energia muuttuu.

Olen varmaan joka ikisellä kurssilla puhunut nykyään samasta asiasta: aloita aamu sillä energialla mitä haluat elämääsi. Pyydä se porukka paikalle, joka tuntuu omimmalta, enkelit, jotkut lohikäärmeistä, mestarit, yksisarviset, ja pyydä, että he täyttävät aurasi haluamallasi energialla ja auttavat sinua pysymään siinä koko päivän. Helppoa, tehokasta, ja menee ainakin minuutti tai ehkä jopa kaksi, jos haluaa kovasti keskittyä.

Mahtava energiakevät

Diana Cooper on tulossa Minä Olen –messuille 10-11.2. Dianan kursseilla ja luennoilla on aina todella korkeat ja rakkaudelliset energiat. Ihanaa saada hänet Suomeen, Dianan energia ja se, mitä teemme hänen kanssaan luennolla ja workshopissa tuo valtavasti valoa tänne. Samaan aikaan ilmestyvät Dianan suomenkieliset lohikäärmekortit. Niitä on messuilta saatavilla, kuten myös suomenkielistä kirjaa Arkkienkelien opas ylösnousemukseen. Diana jakaa myös nimikirjoituksia ostoksiin. Minä ja Suomen muut masteropettajat menemme Dianan seuraksi, joten siellä sitten nähdään. Tule nykäisemään hihasta, jos haluat jutella. Dianan luento on ilmainen messukävijöille, workshop on maksullinen, lipun saa tästä >>

Tim Whild jatkaa energiavyörytystä sitten maaliskuussa, 10-11.3 Jyväskylässä. Timin kursseille on vielä paikkoja lauantaille, jolloin puhutaan ylösnousemuksesta, Atlantiksesta, lohikäärmeistä, ajankohtaisista energioista yms, ja aktivoidaan omaa ylösnousemustietä ja Atlantiksen osaamista. Lauantai-sunnuntai kahden päivän kurssille on pari paikkaa peruutusten vuoksi nyt vielä vapaana. Silloin lauantain kurssi jatkuu sunnuntaina Atlantiksen edistyneempien juttujen parissa, kuten äänen ja kristallien käytön kanssa. Ilmoittautumiset minulle sähköpostilla ulla at seitsemastoista.com mahdollisimman pian.

17. koulu ja muut kurssit

Lohikäärmekoulu on valmiina aloitettavaksi koska vain sopii. I osa keskittyy elementtien lohikäärmeisiin, eli niihin ihaniin apureihin, joihin kuuluvat myös meidän jokaisen omat lohikäärmeet. Joka on ottanut oman lohikäärmeensä vahvemmin elämäänsä, ei tule katumaan. Enkelimaailmaan kuuluvat lohikset ovat todella hyviä apureita monessa asiassa. Lohikäärmekouluun tulee jatkoa pian, aina kolmen kurssin verran. Myös kristallikurssia kysellään kovasti, ja sekin pitäisi pian olla valmiina.

Kaikille avoimena 22.2 alkaa Numerologian peruskurssi etänä. Se on ollut kovasti tykätty ja kyselty kurssi, sillä numerologia antaa todella paljon ymmärrystä elämästä ja ihmisistä. Peruskurssia seuraa ammattikurssi sitten myöhemmin keväällä.

Kurssi löytyvät 17. kaupasta ja koulusta >>

Viidennen ulottuvuuden avoin sydän on paras muutostyökalu, sekä itselle että maailmalle. Toimiva sydänchakra on myös totuusmittari, luovuuden tuoja, rauhan lähettiläs ja koko planeetan värähtelyn nostaja. Yksi sydän kerrallaan me teemme muutoksen maailmaan. Avaa oma sydämesi varauksettoman rakkauden kanavaksi, tai pyydä enkeleitä auttamaan, että saat sen auki. Maailma näyttää erilaiselta sydämen kautta.

Rakkauden enkelit vierellesi
t. Ulla
∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782