Numerologiakurssit

Pidän numerologian kursseja kysynnän mukaan eri puolilla Suomea ja nettikurssina. Päivämäärät ovat Kurssit-sivulla.

Peruskurssi - päivän tai kaksi

Peruskurssi voi kestää päivän tai kaksi tai vaihtoehtoisesti kaksi tai neljä iltaa. Kurssilla puhutaan numeroista, niiden energioista ja energian tasapainosta. Numeroihin liittyvät myös enkelit, kristallit, kehon eri osat ja käyttäymismallit, joten mielenkiintoisia asioita riittää taatusti. Saat oivalluksia itsestäsi ja läheisistäsi ja ymmärrät paremmin omaa sielunsuunnitelmaasi ja sen käytäntöön tuomista.

Ensimmäisenä päivänä oppii kuinka kartta lasketaan, saa tietoa numeroiden energioista ja oppii perusteita tulkintaa varten. Jokainen laskee oman karttansa ja saa siitä myös suullisen lyhyen tulkinnan. Karttojen tekemistä myös harjoitellaan. Kakkospäivänä opitaan tulkintaa syvemmällä tasolla. Käymme läpi myös elämän eri syklien, ajanjaksojen laskemista ja tulkintaa sekä ihmissuhdenumerologiaa.

Kurssilta saa laajan materiaalin, jonka avulla voi jatkaa karttojen tekoa myöhemminkin. Kaikkea opittavaa harjoitellaan käytännössä.

Hinta: yhden päivän kurssi 92 e/kahden päivän kurssi on 170 e. Hintaan sisältyy alv, kurssimateriaali, kahvi/tee.

Henkisen tie numerologiaa etänä

Numerot ovat energiaa, mahtavia virtauksia, joita maailmankaikkeudessa on. Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana. Nimemme ja syntymäaikamme kertovat sielumme valinnoista, asioista, joissa olemme jo mestareita ja asioista, joita sielumme haluaa oppia tässä elämässä.

Numerologia jo sinällään kertoo ihmisen elämästä, ihmissuhteista, sielun valinnoista tätä elämää varten, isoista ja pienistä ajanjaksoista ja monesta muusta asiasta. Nimemme ja syntymäaikamme eivät ole sattumaa, vaan tarkkaan valittu asia, ja niitä tarkastelemalla oppii myös hyväksymään itsensä paremmin. Numerologia auttaa ymmärtämään myös kanssaihmisiä. Henkiseltä kannalta katsottuna numerot ovat energiaa ja niiden kanssa voi työskennellä kuten muunkin energian kanssa.

Tällä etäkurssilla opit numerologisen kartan laskemisen ja numeroiden merkitykset kartan eri kohdissa. Saat paljon tietoa ja ymmärrystä omasta itsestäsi ja kaikista, joiden karttoja lasket. Voit tarkastella asuinpaikkaasi, ihmissuhteitasi ja sitä, miten muut kokevat sinut, ja voit halutessasi muuttaa sitä. Opit laskemaan oman numerologisen vuotesi ja muita elämässäsi kulkevia isompia ja pienempiä syklejä. Tieto auttaa sinua kulkemaan maailmankaikkeuden energiavirrassa helpommin.

Saat laajan kurssimateriaalin, jonka avulla voit jatkaa karttojen tekoa ja halutessasi henkilökohtaista ohjausta minulta sähköpostilla tai Facebookissa.

Kurssin rakenne ja sisältö

Kurssi kestää neljä viikkoa. Kurssiin kuuluu kurssikirje joka viikko ja kirjallinen laaja materiaali pdf:nä, jonka saat talletettua itsellesi. Materiaali on työkirjatyyppinen, tehtäviä tekemällä opit kartan laskemista ja tulkintaa. Kurssiin kuuluu myös video, jossa selitän kartan tulkintaa. Saat myös halutessasi henkilökohtaista opastusta Facebookissa tai sähköpostilla. Aikaa voit käyttää halutessasi enemmänkin kuin neljä viikkoa.

Aiheita ovat mm
  • numeroiden perusmerkitykset
  • mestarinumerot ja muut numeroyhdistelmät
  • numerologisen peruskartan laskeminen
  • sielunsuunnitelman tunnistaminen numerologian avulla
  • omat vahvuudet ja heikkoudet
  • ihmissuhteiden numerot
  • numerologinen vuosi, kuukausi ja päivä
  • elämän syklit
  • numeroiden energia
  • numeroiden enkelit
Hinta

Kurssin hinta on 110 e, sis. alv:n ja kurssimateriaalin.

Kts. päivämäärät Kurssit-sivulta

Ilmoittautuminen, lisätiedot , 040 417 6782

Numerologian ammattikurssi

Numerologiksi tulee ymmärtämällä numeroiden merkitykset ja niiden sisältämän energian, tekemällä karttoja ja tulkitsemalla niitä. Kahden päivän peruskurssin tai Henkisen tien numerologiaa -kurssin jälkeen on mahdollista käydä etänä ohjattua kurssia pienryhmässä valmistuakseen numerologiksi.

Kurssimateriaali vie syvemmälle numeroiden energioihin, ja niihin tutustutaan myös visualisaatoiden avulla. Opit tekemään laajempia numerologisia karttoja ja tulkitsemaan niitä. Saat harjoitustehtäviä ja palautetta tekemistäsi tulkinnoista. Ennen kaikkea opit olemaan avuksi muille ihmisille numerologian avulla, jotta he löytäisivät sielunsuunnitelmansa ja kulkisivat omaa tietään parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tähän työhön saat apua myös enkeleiltä ja mestareilta.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi. Se kestää kuusi viikkoa. Materiaali tulee pdf- ja mp3-tiedostoina. Kurssilaisilla on yhteisiä etäluentoja ja keskusteluja Skypessä (osallistuminen ei ole pakollista). Kurssia voi käydä myös oman kiinnostuksen vuoksi, mutta valmistuakseen numerologiksi on annetut kurssitehtävät suoritettava hyväksyttävällä tavalla. Kurssin hyväksytyksi suorittaneet saavat todistuksen ja voivat alkaa tehdä numerologisia karttoja ammattimaisesti.

Hinta

Kurssin hinta on 220 e. Hintaan sisältyy alv, kurssimateriaali pdf:nä ja mp3:na, henkilökohtainen tuki ja palaute tulkinnoista, etäluennot ja yhteiskeskustelut.

Kts. päivämäärät Kurssit-sivulta

Ilmoittautuminen, lisätiedot , 040 417 6782

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782