Numerologiatulkinnat

Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana. Ennen syntymäämme sielu valitsee tämänkertaisen inkarnaation tavoitteita, opittavia asioita ja tekee sopimuksia muiden sielujen kanssa matkan varrella olevista kohtaamisista. Suunnitteluun osallistuvat yleensä oma suojelusenkelimme, kulkuamme ohjaava arkkienkeli ja ylösnoussut mestari, oppaita, tulevan perheen jäseniä ja monia muita, joiden kanssa pääsemme täällä tekemisiin.

Numerologiakarttaa varten tarvitaan syntymäaika ja syntymässä saatu koko nimi sekä muut nimet nimenvaihdoksista, esim. avioliitosta. Jos on joku erityiskysymys, kannattaa tilausvaiheessa mainita myös se. Yritykselle tarvitaan koko nimi ja se nimi, jota käytetään esim. mainonnassa sekä perustamispäivä, kaupparekisteriin merkintäpäivä tms.

Peruskartta

Peruskartta sisältää laskettuna ja tulkittuna elämänopetuksen, minuuden, vaikutelman ja sydämen toiveen numerot sekä tietoa nimesi kirjainenergiasta. Tulkinta antaa tietoa elämäntehtävästä, sen mitä asioita on halunnut käsitellä täällä ollessaan, mitä asioita vetää puoleensa ja mitä tulee eteen halusi tai ei. Peruskartta auttaa ymmärtämään minkä vaikutelman annamme esim. työhaastattelussa tai ihmissuhteiden alussa. Kartasta selviävät myös ne asiat mitkä ovat vahvuuksiamme ja heikkouksiamme. Saat lisäksi lyhyen katsauksen siitä, mitä elämässä on menossa nyt vuositasolla.

Vuositulkinta

Syntymäpäivästä seuraavaan syntymäpäivään, mitä on tulossa ja mihin olisi hyvä keskittyä. Jokaisella on ikioma uusi vuosi aina omana syntymäpäivänä, ja sen myötä vaihtuu värähtely, jossa elämme. Jokainen vuosi on omanlaisensa, ja sen energiavärähtelyn ymmärtäminen auttaa käyttämään sen hyödykseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tähän tulkintaan tarvitaan syntymäaika, syntymässä saatu nimi sekä nykyinen nimi.

Numerologiakartta ja syklit/ajanjaksot

Laajempi tulkinta, johon peruskartan lisäksi lasketaan ja tulkitaan elämässämme vaikuttavat arkielämän sekä henkisen ja mentaalisen elämän syklit. Nimemme kertoo elämämme aaltoliikkeistä ja uusien aikojen koittamisesta. Niiden tietäminen voi helpottaa muutokseen valmistautumista ja sen vastaanottamista, ja haasteiden kääntymisen arvostetuiksi lahjoiksi.

Parisuhdekartta

Parisuhdekartta sisältää lyhyesti molempien perustulkinnan ja parisuhteen tarkastelua niiden perusteella, esim. kuinka pari sopii yhteen, mitkä ovat suhteen haasteet ja mitkä vahvuudet. Parisuhdekarttaan tarvitaan molempien syntymäpäivä ja täydellinen syntymässä saatu nimi sekä nykyiset nimet, hyvä olisi olla myös tapaamispäivä tai parin muu tärkeä päivä, vaikka hääpäivä.

Hinnat

Numerologiakartta 92 e
Vuositulkinta 92 e
Numerologiakartta ja syklit 120 e
Parisuhdekartta 92 e
Parisuhdekartta yhden peruskartan lisäksi 47 e
Parisuhdekartta kahden peruskartan lisäksi maksutta

Kartat lasketaan ja kirjoitetaan käsin, ei tulosteta suoraan ohjelmasta, joten toimitusaika on n. kaksi-kolme viikkoa. Kartat toimitetaan sähköpostilla tai haluttaessa postitse.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782