Fengshui ja tilan energia

Jokaisessa tilassa, kodissa, työpaikalla ja kaikkialla on energiaa. Se vaikuttaa meihin ja me vaikutamme siihen, kuten tekevät myös mm. esineet, värit ja tavarat. Fengshuin tapa jaotella tilaa auttaa meitä ymmärtämään miten tilan, vaikka kodin, energia vaikuttaa. Voimme muuttaa elämäämme muuttamalla kotiamme tai muuta tilaa, jossa oleskelemme paljon.

Fengshui on tapa lisätä ihmisen hyvinvointia ja tuoda sopusointua kotona ja työpaikalla. Fengshui on energian, värien, muotojen ja symbolien tiedostamista, yksinkertainen työkalu, jonka käytöllä voimme saada jokaisen perheenjäsenen viihtymään ja voimaan hyvin kotona tai edesauttaa runsautta ja viihtyvyyttä työssä. Fengshui auttaa myös vetämään puoleemme niitä asioita, joita haluamme.

Jo Atlantiksella kiinnitettiin huomiota energian virtaamiseen, oikeisiin asuinpaikkoihin ja ihmiseen osana luontoa. Joissakin lähteissä tästä käytetään nimitystä geomantia. Kiinalaiset "keksivät" fengshuin tuhansia vuosia sitten. Sama tapa tarkastella ympäristöämme on ollut kuitenkin käytössä kaikkialla maailmassa, ja omat suomalaiset esi-isämmekin rakensivat talonsa maastoon aivan fengshuin oppien mukaan. Fengshui on kokoelma testattuja, tuhansia vuosia vanhoja, toimivia oivalluksia, joiden avulla voi muuntaa kotinsa ja ympäristönsä energioita haluamallaan tavalla.

Kotimme kuvastaa itseämme ja muuttamalla jotain kodissamme muutamme samalla elämäämme. Fengshui auttaa ymmärtämään mitä on meneillään eri elämänalueilla ja mitä voimme itse tehdä elämäämme kohentaaksemme. Kiinalaiset fengshuimestarit sanovat, että kun muutat 27 asiaa kodissasi, elämäsi muuttuu. Siirtele tavaroita, heitä turhat pois, siivoa, päästä aurinko ja tuuli kotiin ja takuuvarmasti huomaat liikettä myös elämässäsi.

Käytännön vinkkejä - eroon roinasta

Kaikki lähtee roinasiivouksesta. Mikään määrä kristalleja ikkunassa ei pelasta, jos roinaa pursuaa joka paikasta. Roina väsyttää, ahdistaa, vetää puoleensa matalampaa energiaa ja vie elämänilon.

Roinasiivous ei ole urakka vaan elämäntapa. Ole lempeä itsellesi ja toimi omalla tyylilläsi. Joillain toimii kerralla kuntoon -systeemi, toisella paremmin paperi kerrallaan -roinasiivous. Kun energia alkaa liikkua ja kohota, saat lisää virtaa ja huomaat,miten energiaa virtaa elämäänkin.

Roinaa on kaikki mikä ei ole kaunista, rakasta tai käytössä, mieluiten kaikkea kolmea yhtä aikaa. Kaikki kama, mikä on kodissasi, on myös omassa energiassasi. Mieti haluatko varmasti kantaa mukanasi sitä kaikkea, ja tee muutoksia sen mukaisesti.

Jos tarvitset apua sisustamiseen, roinasiivoukseen tai vaikka kodin energian kohottamiseen, myös enkelit voivat auttaa. Arkkienkeli Jofiel kaunistaa kaiken, niin ajatukset kuin kodin ja auttaa mm. fengshuissa. Tulilohikäärmeet puhdistavat matalia energioita ja arkkienkeli Mikael suojaa kotiasi. Enkelit tuovat sinulle aloitekykyä, voimaa jatkaa ja auttavat kaikin tavoin, kun pyydät.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782