Numerologia

On sanottu, että numeroita ei keksitty, ne löydettiin. Numerot ovat olleet olemassa aina, kaikissa kulttuureissa. Numerot ovat energiaa, kuten kaikki muukin. Ne kuvastavat mahtavia virtauksia, joita maailmankaikkeudessa on ja kukin numero symboloi energiaa, joka on erilainen kuin mikään muu. Ihmiskunnan ensimmäinen kieli oli numeroita.

Myös numerologiaa on käytetty joka puolella maailmaa alkaen Atlantiksen ajoista. Länsimaisen numerologian isäksi sanotaan usein Pythagorasta (582 - 507 eaa), kreikkalaista filosofia, joka oli yksi ylösnousseen mestari Kuthumin inkarnaatioista. Pythagoras opiskeli oman aikansa ja muinaisia henkisiä totuuksia, kuten numerologiaa ja pyhää geometriaa mm. Egyptissä, Intiassa ja Babyloniassa, kunnes perusti Kreikkaan mysteerikoulun, jossa levitti ja kehitti edelleen oppimaansa. Numeroiden energiaa voidaan lisäksi käyttää kuin mitä muuta energiaa tahansa, tasapainottaa, uudistaa ja vahvistaa.

Nimemme ja syntymäaikamme värähtely kertovat niistä sielumme valinnoista, jotka teimme jo ennen tänne tuloamme. Nimessämme värähtelee tietty energia, ja sen tunnistaminen ja käyttöön ottaminen kokonaisuudessaan on avuksi sielun suunnitelmassa.

Numerologia auttaa löytämään ja ymmärtämään omat läksynsä, vahvuutensa ja heikkoutensa. Sen avulla voidaan tarkastella oikeastaan mitä tahansa, omaa itseä, syklejä, joita elämässämme kulkee, ihmissuhteita, asuinpaikkaa, työpaikkaa... Numerologinen kartta lasketaan syntymässä saadusta nimestä ja syntymäajasta (ilman kellonaikaa).Kartta kertoo sielumme valitsemia asioita, opittavaa ja sen, missä olemme jo mestari kun energiamme toimii tasapainoisesti.

Numerologinen kartta voidaan laskea myös yritykselle. Esimerkiksi yrityksen julkinen kuva ja sisäinen minuus voivat olla epätasapainossa, mikä vaikuttaa menestymiseen, ja mm. tämän asian näkee numerologisesta kartasta. Kartta kertoo myös mihin kannattaa keskittyä ja missä piilevät ongelmakohdat.

Numerologia antaa tietoa myös elämässämme kulkevista sykleistä, ajanjaksoista, jotka on suunniteltu jo kauan ennen tänne syntymäämme (tai yrityksen perustamista). Elämme ikään kuin aaltoliikkeessä, jossa muutokset henkisessä, mentaalisessa ja konkreettisessa elämässä tulevat eri aikoihin, vaikuttaen jokaiseen elämämme osa-alueeseen. Lisäksi elämme yhdeksän vuoden kierrossa, jossa jokainen syntymäpäivä aloitamme aina uuden vuoden aivan erilaisessa energiassa.

Numerologia - energiaa ja sieluntietä -kirja kertoo numeroista ja numerologiasta ja kaikesta, mitä omasta syntymäajasta ja nimestä voi päätellä. Saatavana Adlibriksen ja Suomalaisen verkkokirjakaupoista ja Eranovasta.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782