Reiki

Maailmankaikkeudessa on mahtavia energioita, jotka ovat lähtöisin Korkeimmasta, ja joita voimme käyttää itsemme ja muiden hyödyksi, kun osaamme. Reiki on yksi näistä.

Reiki sopii kaikille ja kaikki voivat käyttää sitä. Reiki on ennen kaikkea tarkoitettu itselle avuksi, mutta kurssin käytyään voi halutessaan hoitaa myös muita. Keho pystyy parantamaan itse itsensä, kun sille annetaan siihen mahdollisuus. Reiki on apuna tässä, se tuo kehon käyttöön lisää elinvoimaa ja tukee kehon omaa paranemista. Reiki puhdistaa ja kohottaa energioita, se tasapainottaa ja auttaa kehon omia energiakanavia ja chakroja avautumaan juuri sopivalla tavalla. Reiki opastaa kuuntelemaan omaa intuitiotaan, avaa meitä enkeleidemme ja oppaidemme ohjaukselle ja ennen kaikkea auttaa meitä olemaan oma paras itsemme.

Reiki ei ole uskonto, eikä vaadi uskomista toimiakseen. Reiki on levinnyt ympäri maailmaa ja sen käyttäjiä on miljoonittain. Euroopassa, mm. Englannissa ja Hollannissa, sekä Amerikassa reikiä käytetään sairaaloissa tukemaan toipumista. Reiki sopiikin hyvin tukemaan paranemista ja voimistamaan väsynyttä ja stressaantunutta sekä muiden hoitojen tueksi.

Reiki, kuten kaikki muukin, avautuu meille uusissa energioissa aivan eri tasolla, ja voimme saada käyttömme yhä vahvemmin sen rakkaudellisen, hoivaavan energian.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782