Reikikurssit

Päivämäärät Kurssit-sivulla

Reiki on lempeä ja turvallinen hoitomuoto, jonka jokainen oppii. Reiki on ennen kaikkea tarkoitettu itselle avuksi. Reikiä on kuitenkin kautta aikojen opetettu enemmän toisten hoitamisen näkökulmasta, ja näin kavennettu reikin energia vain hoidoksi. Reiki on kuitenkin mahtavan paljon voimakkaampi kuin olemme osanneet edes kuvitella. Nyt, kun elämme uudessa energiassa, jossa omasta itsestä huolehtiminen ja oman valotasonsa nostaminen on paras apu myös toisille, myös reiki on hyvä nähdä henkisen kasvun ja valaistumisen tienä, joka se pohjimmiltaan on. Myös toisten hoitamisessa virtaava energia vahvistuu, kun hoitaja on itse mahdolliisimman hyvinvoiva ja hänen energiansa ovat mahdollisimman korkeat.

Pidän reikikursseja Jyväskylässä ja muulla Suomessa, nykyään Universal reikillä sekä alkuperäisellä Mikao Usuin rakkauden reikillä, joita molempia kursseilla käsitellään. Reikimasterkursseilla opetan Universal reikiä sekä kaiken muun reikitiellä oppimani.

Jyväskylän ulkopuolella hintoihin lisätään matkakulut, jotka sovitaan yhdessä tapauskohtaisesti. Kaikki kurssit eivät ehdi nettiin asti, joten kannattaa kysyä kun asia kiinnostaa.

Reiki I

Reiki I -kurssi on yhden päivän peruskurssi, jolla opit teorian, harjoittelet käytäntöä ja saat paljon tietoa mihin voit reikiä hyödyntää. Reikikanavasi avataan, ja voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi. Yhden päivän peruskurssin hinta on 130 e (sis. alv:n ja kattavan kurssimateriaalin). Omat oppilaani pääsevät kertaamaan ilmaiseksi, muiden linjojen kertaajat 80 e.

Reiki I hoitopäivä on vapaaehtoinen lisäpäivä reiki I -peruskurssin käyneille, jotka haluavat suuntautua nimenomaan hoitajiksi. Se sopii myös reiki II -kurssin käyneille, jotka haluavat toimia hoitajina. Päivän aikana opit käytännön hoitamista, erilaisia tekniikoita ja hoidettavasta huolehtimista. Kaikki harjoitellaan käytännössä, ja jokainen saa ja antaa hoitoja. Hoitopäivän hinta on 88 e (sis alv:n ja materiaalin) Omat oppilaani pääsevät kertaamaan ilmaiseksi, muiden linjojen kertaajille hinta on 55 e.

Reiki II

Reiki I -kurssin käyneille, mistä tahansa linjasta. Reiki II -voimaannuttamisen jälkeen voit käyttää energiaa kaukohoidoissa, ja saat käyttöösi symbolit ja hoitotapoja, jotka helpottavat ja auttavat hoidoissa ja elämässä. Energian virtaus vahvistuu huomattavasti. Kurssiin sisältyy runsaasti käytännön harjoittelua. Kesto 1,5-2 pv. Hinta 330 euroa (sis. alv:n ja kurssimateriaalin).

HUOM! Jos olet käynyt jollain muulla opettajalla reiki kakkosen, ja haluaisit päivittää reikisi uuden ajan voimakkaampaan reikiin, voit tulla mukaan kakkoskurssille tai jos kaipaat todellista uudistumista oman energiatyöskentelysi kanssa, Reiki II uudistumiskoulutukseen. Muiden linjojen kertaajat voivat tulla II-kurssille puoleen hintaan, omat kurssilaiseni ilmaiseksi, kuten aina.

Reiki I ja II -yhteiskurssi

Tarkoitettu heille, joille energiatyöskentely on jo tuttua. Reiki-voimaannutus on varsinkin Universal reikillä melkoisen voimakas, ja tällä kurssilla avaudutaan pikalinjalla suoraan kakkostasolle (ykkösen kautta ja sen oppeja unohtamatta, tietysti), joten tämä kurssimuoto ei sovi henkisen tien tai energiatyöskentelyn aivan ensi askeleita ottaville. Kurssin kesto pe-ilta, la ja su. Hinta 440 euroa. Muiden linjojen kertaajille tai ykkösestä kakkoseen jatkaville tapauskohtaisesti.

Reiki III

Reiki III on mastertaso, jonka jälkeen voit halutessasi opettaa muita. Pakollista opettaminen ei ole, masterkurssin voi suorittaa myös itsensä takia. Reiki on ennen kaikkea aina eniten tarkoitettu itselle avuksi. Mastertason suorittaminen kestää nelisen kuukautta. Kurssilla on yksi lähipäivä n. kerran kuussa neljä kertaa, ja jonkun verran kotiläksyjä.

Reikimasterkoulutukseen vaaditaan I ja II -kurssien suorittamista (mikä linja tahansa käy) sekä jonkin verran käytännön kokemusta. Kurssilla oppii mm. kaikkien asteiden kurssin pidon, voimaannutusten teon, symbolien syvemmät merkitykset ja käytön. Masterkoulutus on prosessi, joka taatusti nostaa esiin vielä käsittelemättömiä asioita, jos niitä on. Se on myös omaa henkistä kasvua nopeuttava koulutus, jonka jälkeen on valmis luottamaan omaan ohjaukseensa myös omia kurssilaisiaan varten. Jos asia kiinnostaa, ota yhteyttä!

Jos tuntuu, ettet halua opiskella masteriksi, mutta uudempi ja voimakkaampi reikin virtaus kiinnostaa, II-kurssilaisten uudistumiskoulutus voi tuoda kaipaamasi muutoksen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot tai 040 417 6782

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782