Reikin uudistumiskoulutukset

Kaikki reiki tulee samasta valosta ja rakkaudesta, Alkulähteen loputtomasta valon energiasta. Aikoinaan ihmiskunta ei ollut valmis sen korkeimpaan energiavärähtelyyn, joten reikiä madallettiin ja suodatettiin monin tavoin, jotta voisimme sitä käyttää. Nyt, kun energia on noussut ja jatkaa nousuaan niin planeetalla kuin ihmisillä, on aika ottaa käyttöön reikin laajempi voima.

Reiki, kuten kaikki muukin, avautuu uusissa energioissa meille aivan uudella tasolla. Jos olet käynyt perinteisten linjojen reiki II -kurssin tai masterkoulutuksen, kaipaat ehkä uudistumista ja vahvempaa yhteyttä reikin energiaan. Uudistumiskoulutuksissa puhdistamme pois auraa tukkivat vanhentuneet energiat, avaudut Universal reikin kanavaksi ja ennen kaikkea pystyt jatkossakin hyödyntämään reikiä kaikessa sen laajuudessa juuri sillä tasolla, joka on itsellesi oikea.

Reiki II -kurssilaisten uudistumiskoulutus

Reiki II -kurssin käyneille kaikista linjoista. (Omat kurssilaiseni voivat tulla ilmaiseksi kertaamaan tavallisille reiki II -kursseille.)

Planeetta ja kaikki sen päällä on nostanut hurjasti värähtelyään viime vuosina. Pystymme ottamaan reikin valtavasta energiamäärästä käyttöömme yhä enemmän, ja voimme unohtaa ne määräykset ja säännöt, jotka ovat ihmisten keksintöä alemmissa energioissa ja jotka vain kaventavat energiavirtausta.

Koulutuksen sisältöä:
 • Auran ja oman energian puhdistaminen madaltavista energioista ja symboleista
 • Reiki osana henkistä tietä, eli kaikki kuuluu reikiin, vaikka joskus toisin väitetään
 • Etähoidot ja muut hoidot uudistuneella reikillä
 • Aikomuksen voima
 • Omasta energiatasosta huolehtiminen ja oma kehitys jatkossa

Kurssin kesto on kaksi päivää tai kolme iltaa.

Hinta: Kurssin hinta on 240 e. Hintaan sisältyy alv, kirjallinen materiaali, itseopiskelun lisämateriaali netissä ja kahvi/tee.

Reikimastereiden uudistumiskoulutus

Kaikkien linjojen reikimastereille.

Energia on muuttunut ja noussut koko planeetalla viime vuosina, ja sen myötä myös reikin on aika uudistua. Kurssi on tarkoitettu kaikkien linjojen reikimastereille, jotka ovat valmiita päästämään irti alempien energioiden säännöistä ja rajoituksista ja avautumaan uudelle, korkeammalle tavalle käyttää reikin energiaa.

Reikimastereiden uudistumiskoulutuksessa hälvennetään se, mikä rajoittaa ja madaltaa energiaa, ja otetaan käyttöön Universal reiki. Kurssin jälkeen reikimaster voi halutessaan käyttää entistä linjaansa tai Universal reikiä, juuri sitä, mikä on korkeimmaksi parhaaksi hänen oppilailleen ja työskennellä arkkienkeli Metatronin ja muiden Universal reikin auttajien kanssa energian käyttämiseksi parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Koulutuksen sisältö:
 • Auran ja oman energian puhdistaminen madaltavista energioista
 • Energiatyökalut osana reikiä
 • Reiki energiana, sen historia maaplaneetalla ja nykyiset mahdollisuudet
 • Universal reiki, mitä se on ja miksi
 • Oman reikitien päivittäminen
 • Uudet voimaannutukset
 • Reikikurssien ja käytäntöjen energian muuttaminen
 • Arkkienkeli Metatron ja muut Universal reikin auttajat
 • Oma kehitys jatkossa

Kurssin kesto on kaksi kahden päivän viikonloppua noin kuukauden välein. Viikonloppujen välillä kurssilaiset jatkavat oman energiansa kanssa työskentelyä tekemällä chakraharjoituksia ja meditaatioita sekä vastaanottamalla reikivoimaannutuksia. Verkossa on lisämateriaalia tätä aikaa varten.

Kurssilla saa materiaalin, jossa käsitellään reikin eri vaiheita sekä Universal reikiä. Materiaali sisältää myös ohjeet kaikkien tasojen kurssien pitämiseen, reikienergian käyttämiseen ja kanavan avaamiseen eri tavoilla. Materiaalissa on asiaa myös reikimasterin oman jatkuvan kehityksen tueksi.

Hinta: Kurssipäivän hinta on 185 e, kahden päivän kurssiviikonlopun hinta on 370 e, koko kurssi 740 e. Kurssimaksu maksetaan viikonloppu kerrallaan. Hintaan sisältyy alv, kirjallinen materiaali, itseopiskelun lisämateriaali netissä ja kahvi/tee.

Ilmoittautuminen, lisätiedot , 040 417 6782

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782