Tilan energia

Jokainen paikka ja tila, jossa elämme, teemme työtä tai oleskelemme on täynnä energiaa. Parhaimmillaan se on täynnä rakkautta ja valoa ja tukee meitä ja muita parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kun oma energiamme nousee, ja planeetan energia on puhdistumisvaiheessa matkalla uuteen kultaiseen aikaan, on yhä tärkeämpää että huolehdimme myös omasta kodistamme tai tilasta, jossa oleskelemme paljon. Samalla autamme kaikkia muitakin, sillä mitä korkeampi energia omassa kodissa on, sitä helpompi meidän on pitää oma energiamme mahdollisimman korkeana ja sitä helpommin sujuu planeetan puhdistuminen.

Tilan energiaa madaltavat roina, epäjärjestys tai joskus jopa huonot sisustusratkaisut. Viihtyvyyttä, tehokkuutta ja energiaa voi kuitenkin usein kohentaa pienillä konsteilla.

Tilan energia -konsultaatio on paikan päällä tehtävä tilan tarkastelu, vähän kuin uuden energian versio fengshuista. Siihen sisältyy energiavirtauksen tarkistaminen ja parannusehdotukset. Se voi tarkoittaa esimerkiksi huonekalujen siirtoa, roinapuhdistusta tai yrityksessä asiakkaiden kulkureittin kohentamista.

Tilan energia -konsultaatio on kätevä myös yrityksessä, sillä se on nopeampi kuin tavallinen fengshui-konsultaatio ja tuo esiin asioita, jotka auttavat työhyvinvoinnissa sekä asiakastyytyväisyydessä.

Hinta tuntiveloituksena 60 e/h. Hintaan lisätään Jyväskylän tai kurssipaikkakuntien ulkopuolella matkakulut.

Tilojen energia -nettikurssi

Pidän tilojen energiasta myös nettikurssia, jossa käsitellään tilaan vaikuttavia asioita ja opitaan käyttämään monenlaisia työkaluja asian hyväksi. Aiheina mm. roina, fengshuin perusteet, energian kohottaminen, enkelit ja tulilohikäärmeet.

Kurssi kestää neljä viikkoa, ja siihen kuuluu kirjallista materiaalia, videoita ja äänitteitä. Alkamispäivät ovat aina Kurssit-sivulla, kun asia on ajankohtainen.

 

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782