Tervetuloa sivuilleni!

Olen Diana Cooper Foundationin masteropettaja ja Principal Teacher, kirjoittaja, luovuuden ja henkisen tien opastaja, numerologi, reikimaster, fengshui-konsultti... Koulutan opettajia ja opettajien opettajia, pidän kursseja ja luentoja, teen hoitoja ja yksilöopastusta kanavointien avulla sekä kirjoitan.

Hengästyttävä lista, mutta kuuluu omaan tiehen. Olen tullut tälle planeetalle puhdistamaan ja kohottamaan energioita, ja kaikki, mitä teen, liittyy siihen. Olen opiskellut itse monenmoista kiinnostavaa ja haluan jakaa sitä myös eteenpäin, jotta jokainen pääsisimme mahdollisimman helposti, ilolla ja rakkaudella uuteen kultaiseen aikaan niin pian kuin suinkin. Nyt, kun yhteydet omiin oppaisiini ja enkeleihin ovat jo vahvistuneet kovasti, olen alkanut tuoda myös uusia juttuja tähän maailmaan heidän avullaan.

Oma henkinen tieni vahvistui, kun sieluni päätti, että nyt on aika herätä ja alkaa toteuttaa sielunsuunnitelmaani isommalla vaihteella. Olin jo sitä ennen lukenut kaikki itseapukirjat mitä ikinä kirjastoista löysin, harrastanut numerologiaa, kädestäennustamista ja muita hörhöjuttuja, mutta vasta elämän isot käännökset saivat vauhtia asioihin. Kun pöly oli laskeutunut suurten mullistusten jälkeen eikä ollut tietoakaan tulevaisuudesta, kirjastossa käydessäni yksi kirja pisti esiin hyllystä. Se oli Annastina Vrethammarin Ajattele elämäsi hyväksi. Ja siitä se sitten lähti...

Diana Cooper Foundation (silloinen School) oli pitkän jankutuksen tulos. Enkelini nimittäin kuiskuttelivat sitä korvaani vuosia, ja minä väitin vastaan. Sehän on Englannissa, en minä osaa tarpeeksi kieltä, ei ole rahaa, onko se nyt varmasti oikea paikka, mitä minä siellä teen... Kunnes sitten eräänä kevätpäivänä 2011 sanoin ääneen enkeleilleni, että hei kaverit, jos tämä kerran on niin tärkeää, järjestäkää. Ja niin he tekivät. Kolmen päivän päästä sain tiedon, että yksi Diana Cooper Schoolin opettajista olisi tulossa Suomeen, ja lopulta vähän mutkien kautta heinä-elokuun vaihteessa Rosalind tuli Suomeen ja valmistuin enkeliopettajaksi sekä Lemurian kristallienergia -opettajaksi.

Sen jälkeen olen opiskellut kaiken, mitä mahdollista on Diana Cooper Foudationissa. Valmistuin Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäiseksi masteropettajaksi 2012 - nopeimmin koulun historiassa - ja keväällä 2016 valmistuin principal teacheriksi, ehkä suomennettuna voisi sanoa yliopettajaksi. Masteropettajat opettavat opettajia, heitä, ketkä pitävät kursseja vaikka enkeleistä, ja yliopettajat opettavat masteropettajia sekä pitävät myös opettajakoulutuksia. Olen kiitollinen ja vähän vieläkin hämmästynyt siitä, mitä kaikkea elämässä tapahtui, kun vihdoin uskoin enkeleitäni ja annoin heille luvan järjestää asiat.

Sivuston nimi tulee omasta elämästäni. Tämä on 17. elämäni tällä planeetalla. Olen aiemmin elänyt myös Lemurialla ja Kultaisella Atlantiksella, ja sieltä on peräisin moni asia, jota nykyäänkin teen, esimerkiksi numerologian kanssa työskentelin jo Atlantiksella. Näin on tietysti monella muullakin, hyvin monet tällä hetkellä planeetalla olijoista ovat olleet Atlantiksella. Lemurialaisia on planeetalla paljon vähemmän, mutta Suomessa heitä on suhteessa aika paljon, johtunee läheisestä suhteestamme luontoon.

On loistavaa nähdä se muutos, joka Suomessakin on tapahtunut. Meitä henkisen tien kulkijoita on päivä päivältä enemmän niin täällä kuin maailmallakin. Tunnen olevani todella etuoikeutettu saadessani elää tänä aikana, muutosvuosina matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Olen kiitollinen kaikista kurssilaisita ja asiakkaista, joita olen saanut opastaa heidän tiellään. Olen iloinen kaikista ihanista ihmisistä eri puolilta maailmaa, jotka ovat tulleet ystäviksi ja työtovereiksi Diana Cooper Foundationin myötä. Parasta on tietysti se, että tästä tämä vain paranee. Uusi kultainen aika on pian täällä, alkamassa 2032, ja moni asia tulee muuttumaan. Maltan tuskin odottaa!

 

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782