Yksisarviset

Yksisarviset kuuluvat enkelimaailmaan. Ne ovat seitsemännestä yhdeksänteen ulottuvuuden ylösnousseita valkoisia hevosia. Värejä voi olla muitakin, mutta yleisin on valkoinen. Kun enkelit työskentelevät sydämen kautta, yksisarviset työskentelevät sielun kautta, ja auttavat sielunsuunnitelmamme toteuttamisessa.

Yksisarviset katosivat suurimmaksi osaksi luotamme kun Atlantis romahti viimeisen kerran. Ne jäivät kuitenkin ihmiskunnan muistiin ja ovat olleet taruissa, taiteessa ja myös uskonnossa mukana koko ajan. Suomessakin vanhemmissa kirkoissa on yksisarvisten kuvia. Yksisarviset ovat jo vuosien ajan palanneet, ja nyt niitä on kanssamme jo joukoittain. Jotkut sanovat, että maassa on tällä hetkellä enemmän yksisarvisia kuin niiden kotiplaneetalla, auttamassa meitä planetaarisessa muutoksessa.

Yksisarviset työskentelevät erityisesti niiden ihmisten apuna, jotka haluavat auttaa muita ja planeettaa. Hyvin usein niitä on useita sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat valona isoissa yhteisöissä, tai yrittävät saada aikaan muutoksia kaikkien parhaaksi pienemmissä tai isommissa asioissa. Yksisarviset eivät voi madaltaa energioitaan yhtä paljon kuin enkelit, joten ihan jokaisen luo ne eivät pääse. Jos yksisarviset kiinnostavat, se kertoo siitä, että värähtelysi on noussut ja yksisarviset ovat jo huomanneet valosi. Monilla on jo oma yksisarvinen vierellään, mutta he eivät välttämättä tunnista sitä.

Yksisarviset rakastavat lapsia,naurua ja eläimiä. Niitä on myös usein hevosten lähellä, auttamassa hevosia ylösnousemuspolullaan. Yksisarviset liittyvät Lemuriaan ja ne ovatkin aina mukana, kun Lemurian kristallienergiaa käytetään. Äiti Maria ja arkkienkeli Maria kulkevat aina yksisarvisten kanssa. Yksisarviset ovat myös aina indigojen, kristalli- ja sateenkaarilasten kanssa, sekä niiden aikuisten, joilla on paljon näitä energioita.

Yhteys yksisarvisiin

Yksisarviset voivat parantaa kehoa, auraa ja sielua. Ne suuntaavat valon sarvestaan parannusta tarvitsevaan kohtaan, ja paraneminen tapahtuu todella syvällä tasolla. Koska yksisarviset työskentelevät sielutasolla, ne voivat auttaa löytämään ja toteuttamaan omaa sielunsuunnitelmaasi. Kuten kaikkien valo-olentojen kanssa, apua pitää pyytää.

Yksisarviset puhdistavat myös luontoa ja vesistöjä yhdessä elementaalien kanssa. Ne puhdistavat myös muita paikkoja, varsinkin jos pyydämme, ja voivat muodostaa myös suojaavan piirin paikan ympärille.

Voit ottaa yhteyttä yksisarvisiin aivan samoin kuin enkeleihin, ja myös jatkaa työskentelyä niiden kanssa samoilla tavoilla. Yksisarvisten merkitkin ovat samanlaisia, valkoisia höyheniä, ilmavirta, tuoksu, kosketus. Voit tuntea ikään kuin hevosen tönäisevän sinua lempeästi, ja silloin kyseessä on yksisarvinen, ei enkeli. Yksisarvisten energia on erilaista kuin enkelien. Enkelienergia on lempeää, hoivaavaa ja rakkaudellista, yksisarvisten taas säkenöivää, iloista tai majesteettista.

Voit pyytää yksisarvisia avuksi tilanteessa, joka hermostuttaa, tai tukemaan sinua, jos koet epäoikeudenmukaisuutta. Voit pyytää myös opastusta, että toteuttaisit sielunsuunnitelmaasi korkeimmalla mahdollisella tavalla, tai apua valintatilanteissa. Yksisarvisten apu tulee usein myös energian kohottamisena, joten he saattavat tuoda naurua ja kevennystä elämääsi.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782