Ylösnousseet mestarit

Ylösnousseet mestarit ovat valaistuneita olentoja, jotka ovat korkealla kehitystasolla henkisellä tiellään, ja ovat saavuttaneet valaistumisen usein monen elämän jälkeen. Heillä on omat tehtävänsä universumissa. Monet niistä, jotka ovat meidän apunamme, ovat eläneet maan päällä ihmisenä. Tunnetuimpia ovat mm. Jeesus, Maitreya, Kuthumi ja Maria Magdalena.

Ylösnousseet mestarit ovat apunamme aivan samoin kuin enkelitkin, he ovat kulkeneet valaistumistien ennen meitä ja voivat auttaa monessa asiassa. Mestareihin pätee kuitenkin sama kuin enkeleihinkin, ilman lupaa he eivät puutu elämäämme, joten apua pitää pyytää. Mestarit ovat enemmän keskittyneet erikoisalaansa kuin enkelit, joku on erikoistunut parantamiseen, joku luovuuteen, joku uuteen henkiseen teknologiaan, joku feminiinisen energian planeetalle tuontiin, mutta kaikki korkeat valo-olennot auttavat missä tahansa, kun vain pyydät.

Meillä jokaisella on yksi ylösnoussut mestari, joka valvoo kulkuamme täällä maan päällä. Usein kyseessä on sama mestari, joka ensimmäisenä tai vahvimmin kiinnostaa meitä. Meillä kaikilla on henkioppaita, vähintään yksi, yleensä useampia. Oppaamme konsultoivat meitä valvovaa mestaria aina tarvittaessa. Kehittyessämme oppaamme vaihtuvat, ja tarpeeksi pitkälle päästyämme voimme saada myös ylösnousseen mestarin oppaaksemme.

Näinä aikoina myös ylösnousseita mestareita on planeetalla enemmän kuin koskaan. Lordi Kumeka valvoo koko planeetan ylösnousemusta. Samoin tekee lordi Voosloo, joka lisäksi pitää huolta, että tällä kertaa emme sotke asioitamme, eli pääsemme kultaiseen aikaan minkään sitä estämättä. Monelle tuttu on myös komentaja Ashtar, joka laivueensa kanssa valvoo ja vartioi koko planeettaa. Kosmisena hetkenä 21.12.2012 Äiti Maria tuli avuksemme vahvemmin kuin koskaan, hän ja monet muut feminiiniset mestarit tuovat meille mm. jumalallista feminiinisyyttä, jotta saisimme planeetan energiat tasapainoon. Djwhal Kuhl ja Kuthumi ovat maailman opettajia, jotka auttavat monia parantajia ja henkisen tien opettajia. Lordi Hilarion valvoo Suomea ja auttaa uuden, henkisen teknologian kehittymistä.

Jos kaipaat ylösnousseen mestarin apua, voit etsiä tietoja netistä ja kirjoista. Luota kuitenkin ennen kaikkea omaan tuntemukseesi siitä, kuka olisi paras työtoveri henkisellä tielläsi tai mihin sitten apua kaipaatkaan. Voit myös pyytää apua, vaikket tiedä kenen puoleen kääntyisit. Kerro omalle enkelillesi mihin asiaan haluaisit saada mestarin avuksesi, ja pyydä häntä tuomaan sinulle juuri oikea auttaja.

∴ ∴ ∴
∴ 040 417 6782